Tema: Putovanja
View Single Post
Staro 15.12.2022., 20:29   #777
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Psycho Pregled postova
Hvala. cega se sjetim, pitam.
a sto se tice mobitela, interneta. jesi uzimao esim ili lokalnu karticu?

sta bi rekao da je pod must vidjeti ili dozivjeti kad bi morao birati 4 stvari(ne dane).

zbog poslovnih razloga uvijek moram biti konektovan 😁

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk
Airalo, esim.

Samo data esim ti je to, ali za vacap, internet, viber, face i ostale guposti, sasvim pristojno, nekih 30mbit/s dobivaš na Manhattanu.

Što vidjeti?

Definitivno zaobiđi MET, prevelik, malo dosadan (osim ako nisi za umjetnine zainteresiran).

Svakako bi preporučio: 9/11, meni možda najbolje od NYC, jedan od vidikovca (Edge - Top of the Rock - ESB, tim redom, jedan ti je dosta da vidiš, ostalo su samo nijanse), Centarl Park je fora za odmoriti se od gradke vreve i galame, Intrepit je fora, ima aviona, podmornica i Statue of Liberty i Elis Island, to je onak ok.

E sad, dalje po želji i volji... Ovo što sam ja nabrojao, 9/11 4-5 sati bar, neki vidikovac računaj 3-4 sata s čekanjem i razgledavanjem. Central park od 2-10h, ovisno koliko želiš vidjeti. Intrepid, bar 4-5 sati. Statue of Liberty bar 5-6 sati.

Ostalo bi nekako stavio u manje stvari za vidjeti, po gradu imaš dosta toga za vidjeti, ako stigneš nađi nešto na ruti pa vidi što te zanima. High Line je meni fora zajedno s Chealse marketom, dobra ruta za šetnju + dobra klopa.

Ovo sve gore što sam nabrojao ti je na Manhattanu i sve se može proći subwayom.

Tako da si možeš planirati dan.
Mommistake je offline   Reply With Quote