View Single Post
Staro 23.02.2006., 01:04   #23
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor tor
Puno tvojih primjedbi stoji i bude u skoroj budućnosti implementirane/vraćene.

Zbilja mi je drago to cuti i nadam se tome sto prije.

Kako veceras detaljnije gledam forum, jos par komentara na novosti foruma.

Jedna od naj ugodnijih oku i vise nego korisna opcija je svakako bila "vase/moje postavke" ... em si odmah imao uvid u nove pristigle poruke te ujedno i uvid u teme koje pratis ili si recentno postao u istu/iste. Pa onda jako korisni
tracking je bio u u istom tab/izborniku sa In/Sent/Track. Sada?

Sve to treba sada traziti na 'Boki Kotorskoj" na levaka strani a sve u obliku bezlicno istih tab-oidnih penđera koji odbijaju i pomisao na klikanje.

Sad gledam nove poruke i to je strasno kako je percepcijski to gotovo jedva primjetno. Prije kad bi dobio novu poruku, to je bilo fino 'podebljano fontirano' iz aviona je bilo
jasno da te ceka nova poruka. Mx je mogao umakati piskote iz druge sobe u ajvar i opet jasno vidjeti da ga ceka nova poruka. Sada? Mala zuta sexy 'bugi-vugi' envelopica
koja kao da je optimizirana za pleme liliputanaca kojima je Trident donirao 1MB PCI grafe sa posebno tehnologijom ekonomiziranja velicine fontova.

Da ne spominjem enigmu zvanu > nepostojanje edita u sticky-u?

Obrisao sam sve 'kolace' uredno se logirao (probao sa Operom 7,8,8.5, Nets. 7,8, Moza) i u ovoj temi uredno imam 'Edit' ali u DVD-RAM temi nema kruha od EDITA ni pod razno

Dobih neke nove info-e i PDF-ove od Panasonjare vezano za DVD-RAM2 + htio sam obrisati temp tranzicijske linkove dok je trajala 'www' havarija, no jednostavno EDIT nemogu dobiti?

Uredno logiran, uredno imam 'Private poruke' sve jasno daje na uvid da sam logiran ali Edit ni pod razno. Jel to neki problem sa svim Sticky-ima ili je samo mene snaslo?
Visage je offline   Reply With Quote