Citiraj:
Autor Master_Hrc
Svaka čast, čestitam, drago mi je da si uspio. Uopce nema govora o tome da li je agent kriv ili ne. Ovo sto je rekao Spliff. Nepotpuna i zapravo netocna informacija jer tko kaze da ti imas ljude/usluge koje mozes staviti u mozaik.
Pa prema tome Ag008 priča gluposti i soli pamet kao i inače i takve uopce ne slušaj nego ih počasti sa stavljanjem na ignore listu. Da ima više ljudi koji se bore za svoja prava bilo bi nam svima bolje.
|
Hvala puno na podršci

Imao sam tri problema s A1 i svi su riješeni. Prvo, situacija oko instalacija, koja je riješena na moje inzistiranje. Došao majstor koji bi postavljao žice kako njemu odgovara, u prostoru u kojem ja živim, poslao sam ga van. Nakon njega su poslali čovjeka koji zna što radi i napravio je kako sam želio. Došao je s malim kanalicama i odradio odličan posao. Kanalice su jedva vidljive. One njihove od 1,5 cm neka stavljaju nekom drugom. Uglavnom, ovdje na forumu su mi isto tvrdili da sam u krivu i što očekujem, kako uopće mogu očekivati da oni meni naprave instalaciju kako meni odgovara, pa eto, za sve one koje zanima, napravili su. Nije mi jasna logika tih ljudi. Moja logika da je to uzajamni odnos, ja tebi platim, ti meni napraviš posao s kojim ću ja biti zadovoljan. Taj neki menetalitet po kojem firme rade nama uslugu što nam naplaćuju svoje usluge mi je sulud.
Drugo, jedno obećanje od agenta koje je zanijekao da je dao pa se ipak ustanovilo da je dao i treće ovo sad.
Da muljaju, to je očito. Kakvi su drugi ne znam. Prije A1 sam bio na Optimi i bio sam zadovoljan, nisam imao nekih problema, pogotovo ne ovakve prirode.
No naposljetku treba se zaštiti, snimati sve razgovore s agentima i tražiti da se svaka ponuda dostavi pismenim putem. Da nisam imao ponudu, glatko bi me odbili.