Citiraj:
Autor 1v@n
Taj mi je jedna od iritantnijih spodoba na internetu. Sve je super, sve je za 5, nigdje nikad nikakva kritika ili negativna stvar.
Očito je sponzoriran od strane organizatora i takve izbjegavam u širokom luku.
Na par fb stranica o putovanjima uredno iskaču njegovi postovi i reklame, iako u grupama postoje pravila da nema linkanja na vlastite instagram i web stranice. Druge se briše i blokira, dok ovakvi prolaze dok plaćaju reklamni prostor. Jebiga, nekima je to posao, a kad vidim yt videe naslova..."kako sam putovao bez novaca", želudac mi se okreće.
Ima još brdo takvih jutubstagramera, tako da ćeš se bome namučiti dok ne nađeš konkretna i realna iskustva.
Za početak, kreni s google, trustpilot i tripadvisor reviewima, jer nisu moderirani. Ovakve plaćenike probaj zaobići jer nećeš dobiti realnu sliku.
https://uk.trustpilot.com/review/www.royalcaribbean.com
|
Evo, iz prve ruke, čovjek se upravo vratio s Kariba (Miami - Karibi - Bahami - Miami).
Danas se čuo s njim kratko, sletio je danas oko 4:00 u ZG (Miami, London, ZG), i ono što čujem zadnjih sat-dva, oduševljen. Moram se vidjeti s njim sada ove dane da čujem sve, no svakako preporuka od njega.
I to dolazi od čovjeka koji je je prošao sve kontinente osim Australije (čak je bio i na Antartici), on mi je vodič i za NYC bio (živio i radio tamo 5 godina).
Tako da, ako sve je onako kako mi se čini, idem druge godine 17 dana na put.
Javim sve kada dobim više info.