Oprosti, ali ovdje je A1 u pravu.
U ugovoru ti jasno piše da imaš 209kn Turbo internet (1000Mbps) i 10kn popusta na internet.
Ti si nakon 6mj (malo škrto ali dobro) odlučio smanjiti svoj paket, izgubio si popust koji ti se primjenjivao na tel i tv a ostao ti je onaj od interneta.
Smanjio si si brzinu interneta, ali i dalje prema ugovoru dobivaš -10kn na internet.
Ovdje je A1 u pravu, ono što si potpisao u ugovoru (tj sklopio u ugovoru dobivaš)
Ti preko Mozaik popusta (Mozaik je grupiranje usluga 2 različita OIB-a), te taj popust ne spada u ugovor, jer jedna od osoba u tom Mozaiku može izaći iz njega ili smanjiti paket pa se i sam popust smanjuje.
Cijelo vrijeme si putem Moj A1 aplikacije mogao vidjeti stanje, koliki popust imaš za što.
Također, ako poznaješ nekog ili imaš više tarifa, mogao si dobiti popust od -30kn mjesečno na Mozaik (grupiranje usluga) ako si povezan s nekim rođakom ili prijateljem koji ima recimo na svom OIB-u 1 fix i 2 mobilne usluge te bi i sada imao -30kn popusta na Mozaik.
Ovdje je A1 ispoštovao ugovor, sve što ti je u ugovoru sada imaš, slobodno se žali HAKOM-u ali 99% će ti i oni presuditi ovako.
Agent na telefonu čak nije ni nužno lagao jer opet, da imaš Mozaik popust -30kn ti ovisi s kime si povezan.
Kada sam ja sklapao ugovor prije par dana, 224kn meni piše u ugovoru na Trio s Turbo internetom, a agent mi je rekao na telefon -20kn za Mozaik (što nigdje ne piše u ugovoru) i što se podrazumijeva ako moja rođakinja koja ima fix+mobilne usluge ode ća ili si smanji da ja to gubim.