Citiraj:
Autor nino
A kad se ram izvadi i komp upali?
Da ne kazem da je na taj ram najvise rma bilo.
Koji je to cooler gore? be quiet?
|
Cooler je Noctua U12s
Evo da napisem update.
Stavio komp na stol. Napravio ponovo clear CMOS i onda stavio samo jedan RAM stick. Komp se ponovo restartao 3-4 puta kao na videu i onda je iz 5 pokusaja proradio i bootao ( samo mu je duze trebalo ).
Inace gumbi mi normalno rade. Power gumb radi ( samo imam podesenu opciju u BIOSU da ne trebam drzati 4 sek nego jednom pritisnem ), reset gumb isto radi.
Napravio sam Restart i Shutdown nekoliko puta i sve je normalno radilo. Stavio sam nazad drugi RAM...opet mu je trebalo malo duze ali je proradilo. Ponovo napravio Restart i Shutdown nekoliko puta i opet radi sve normalno.
Ucitao sam sve Bios postavke koje sam sejvao na profil, napravio ponovo napravio restart i shutdown nekoliko puta i sve opet radi normalno. Boot time ( Shutdown ) je nekoliko sekundi.
Napravio jedno 30 restartova i power off i sad mi je poceo totalno random zapinjati kod boota kod post Codova
Slika:
https://www.dropbox.com/s/lwlfo3v2yh..._5576.jpg?dl=0
Tu stoji jedno 30 sek ( Led lampica za boot svijetli na maticnoj ) i onda se windowsi pokrenu. Inace kad je sve normalno post cod bios screen se makne nakon sekundu dvije.
Kao da maticna ima neki problem sa chekingom komponenti svaki put totalno random.
Inace u biosu nisam nista mijenjao osim sto sam podesio XMP profile na 1 ( 4800 Mhz ) i podesio ventilatore.