View Single Post
Staro 11.12.2022., 10:52   #19
Matko_STR
Premium
 
Matko_STR's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Rijeka
Postovi: 86
Citiraj:
Autor Alfredo nr.3 Pregled postova
Za obmanu.
U više navrata su mi rekli da će me internet brzine 200/100 koštati 139kn da bi sada ispalo da je to nemoguće i da moram plaćati 169kn. Tražio sam da mi dostave snimljene razgovore s agentom, odbili su jer kao nemaju ih više.
Ja imam mail njihove ponude gdje piše da sam intenet košta 139, no to odbijaju priznati. Jednostavno me ignoriraju. Stoga nemam druge nego ih prijaviti.
Zanima me procedura i kakav ishod mogu očekivati? Mogu li dobiti raskid ugovora bez penala? Može li ih se natjerati da ispune ono što su obećali?
Istu stvar su i meni napravili i odbijen sam na dva stupnja zalbi... Ista stvar.. izgubljena snimka.. bla bla bla.. izgleda da im je to uobicajena praksa... klosare se sbog 30kn, ali vjerujem da im je to na kraju znacajan iznos ako su dosta ljudi navukli na tu foru.

Nisam ocekivao ovo od ozbizne firme za koju se predstavljaju... taj agent koji mi je prodao paket je rekao da ce na ugovoru biti veci iznos, ali da ce racuni stizati na manji iznos i gle cuda, kad cu poceli stizati racuni nakon 6mj. (jer prvih 6 je za 1kn), prave se ludi i kazu da takav popust i akciju nikad nisu imali i da mi zalba nema osnovu.
Matko_STR je offline