Evo mali osvrt na 3 para sluja:
Sennheiser PC373D
HyperX Cloud Alpha (vraćam ih)
Epos H6Pro Closed (vraćam ih)
Nakon par sati testiranja, ni HyperX Cloud Alpha ni Epos H6Pro nisu bolje od postojecih Sennheiser PC373D. Šta se tiče same mjuze, Alpha su stvarno dobre ali meni je smetalo šta nisu over the head i žuljale su me. Epos su razočaranje veliko... Uzeo sam closed verziju sa USB zvučnom epos gsx 300, bila akcija. Usb zvučna je lošija i slabija nego onboard zvučna kartica (ROG Strix X670E-F ). PC373D daju najbolji surround zvuk od ovih u PUBG (nije reprezentativna sound igra ali je jako bitno da se koraci čuju). Problem kod PC373D je šta USB dongle (zvučna) nema supportane Win11 drivere i svaki feature update ja moram uninstall drivera da bi mogao napraviti upgrade windowsa. Ta zvučna ima super dolby surround mode, bolji nisam čuo. E i da, PC373D se mogu i dalje koristit kao stero ako se kupi
kabel i upikne se na zvučnu. E sad, ja sam baš zahtjevan i želim jednak ili bolji zvuk na podržanoj zvučnoj, uopće ne znam koju gledat i jel mogu dobit šta bolje. Možda sam mislio CREATIVE Sound BlasterX AE-5 Plus al ne znam bi li bio zadovoljan ili bi nju morao vraćati...