View Single Post
Staro 08.12.2022., 09:37   #677
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor Tajl3r Pregled postova
yada yada pljuc
napisa si da nema mjesta hejtu za 20 eura.

Iznesem ti misljenje da je igra smece zato sta je gora od prijasnjih naslova a po logici bi trebala biti bolja (sa cime cu usporedivat igru sa tetrisom?) Triba malo citat sa razumijevanjem a i forum je za iznosenje misljenja i iskustava najbolje kad je jednoumlje pa kumbaja maj lord sve super.

Odigra sam sad sat ipo ista pašta igra ne vrijedi ni 5€.
Neznam mozda sam je odigra previse ili mi je brzo dosadila a onda mi je najbrze dosadila od ovih ostalih po satima odigranih šteta.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Ok, ajde, nema potrebe da se prepucavamo, tebi ne valja, meni je ok, evo meni pišljivih 20 ojra vrijedi pa makar ju zapucao 1-2 x tjedno. Sa ovim patchom jučer su i animacije, movement i još neke stvari malo ispeglali. Hitreg skroz ok.

Jučer smo se napucavali 3-4 sata, od toga zadnju ćuku protiv botova na portalu. Znači server ljudi protiv botova, rush. Čovjek bi rekao easy peasy ali zajeb Nas je bilo malo, nije nam se popunio server a botova mislim da uvijek ima 30 ili i više. Kao kombinacija zombi apokalipse i gomile T1000 koji su naučili kako da flenkaju u pravom trenu. Istina imali smo svi gro kilova ali jednostavno nema šanse pobijediti AI, stalno se revivaju i flankaju, uspjeli smo 2x plantati na prvom spawnu i to je to. Ugl zabavno. Prije toga klasični TDM na manjim mapama i osim one mape gdje su kao kasarne u pustinji i dosta otvorenog prostora, sve su mi ok bile.
picajzlaaa je offline   Reply With Quote