Citiraj:
Autor Tajl3r
yada yada pljuc
napisa si da nema mjesta hejtu za 20 eura.
Iznesem ti misljenje da je igra smece zato sta je gora od prijasnjih naslova a po logici bi trebala biti bolja (sa cime cu usporedivat igru sa tetrisom?) Triba malo citat sa razumijevanjem a i forum je za iznosenje misljenja i iskustava najbolje kad je jednoumlje pa kumbaja maj lord sve super.
Odigra sam sad sat ipo ista pašta igra ne vrijedi ni 5€.
Neznam mozda sam je odigra previse ili mi je brzo dosadila a onda mi je najbrze dosadila od ovih ostalih po satima odigranih  šteta.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
|
Ok, ajde, nema potrebe da se prepucavamo, tebi ne valja, meni je ok, evo meni pišljivih 20 ojra vrijedi pa makar ju zapucao 1-2 x tjedno. Sa ovim patchom jučer su i animacije, movement i još neke stvari malo ispeglali. Hitreg skroz ok.
Jučer smo se napucavali 3-4 sata, od toga zadnju ćuku protiv botova na portalu. Znači server ljudi protiv botova, rush. Čovjek bi rekao easy peasy ali zajeb

Nas je bilo malo, nije nam se popunio server a botova mislim da uvijek ima 30 ili i više. Kao kombinacija zombi apokalipse i gomile T1000 koji su naučili kako da flenkaju u pravom trenu. Istina imali smo svi gro kilova ali jednostavno nema šanse pobijediti AI, stalno se revivaju i flankaju, uspjeli smo 2x plantati na prvom spawnu i to je to. Ugl zabavno. Prije toga klasični TDM na manjim mapama i osim one mape gdje su kao kasarne u pustinji i dosta otvorenog prostora, sve su mi ok bile.