@Igorr
Ne da mi se quotat sve, al evo opet ono sto mi je smjesno kod ovakvih rasprava:
>iako je tu puno zime uzeto u obzir a moje vožnje će većinom biti u puno boljim uvjetima, ali ajde...
Opet to pravdanje i kao, eto kod mene je bolje, ovo je prosjek sa zimom i neznamsta etc. etc... a po svemu sto si rekao , ispada da vecinu kilometara ti je Zagreb-Zadar zadar-Zagreb relacija. Svi zamo da su EV_ovi super efikasni u gradu, a ako vozis bilo sta iznad 100-110 km/h, potrosnja struje po prijedenom kilometru drasticno raste.
>iako zbog kontroliranih uvjeta punjenja kod mene će to biti garant manje, pogotovo govoreći o temperaturi jer je u vlastitoj pasivno grijanoj garaži, ali ajde i to...
Onih 12-15 posto je dobiveno u laboratorijskim uvjetima, a ne u garaznim uvjetima sa potencijalno prljavim/oksidiranim konektorima etc... ali da, kod tebe je sigurno bolje nego u laboratorijskim uvjetima...
I na kraju, u godini kad je gorivo najskuplje otkako postoji hrvatska, a cijena struje jos nije popratila opceniti porast cijene energenata (i stvarno nemam nista protiv toga, a ide tebi na korist i drago mi je da ti ide) dolazis do ustede od 0.8663kn po kilometru.
Super, to je 14% manje od onog sto si reklamirao. Da se radi o 1-2% gresci, kog briga, nebi nista napisao. Al ovo je godisnje razlika od 3-4k kuna u tvojoj "za xy godina mi se auto isplatilo" racunici, sto nije malo. I to u godini koja nije mogla biti bolja za EV-e. Vjerujem da su za 2020. i 2021. odstupanja od "kunu po kilometru" jos veca bila, al ono, whatever, meni ni iz dzepa ni u dzep.
Razlog moje frustracije je vjerovatno taj sto sam od hrpe EV ekipe pokusao dobit realno iskustvo, i svaki put dobijem ovakve odgovore, a kad se zagrebe pod povrsinu, ispadne da nije bas tako bajno, i da mi se ne isplati uzet elektricni auto za grad/zimu uz kabrio koji mi je za roadtripe, iako imam i kucu i trofazni prikljucak i sve. Prakticki sam idealan kandidat za EV...