Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.12.2022., 13:30   #64754
Elven
Premium
Moj komp
 
Elven's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2002
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,721
Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Da te nasmijem sada, prodao sam Ecosport 1.0 125 KS u 8 mjesecu, bio od žene, uzimala mi I30N i rekla da prodam Ecosport (radi od doma, pa joj višak, a i kada bi išla negdje, dama bi se počastila).


Puma >>> Ecosport.
Što se tiče vožnje, karakteristika, osjećaja u vožnji i sve. Ecosport ja ne znam kada je bio ispod 9 lit, čak niti na autocesti (meni je prosjek 130 - 160 km/h po autocesti).


Za auto je dušu dalo, Ecosport mi je najbolji bio ikada, tu je i Puma. Za vani, mogu pitati člana obitelji kakav mu je, on radi relacije PU - TRST - RI svakih par tjedana.


Meni je Puma bila živahna, vozio sam se je i ima snage, lijepa i okretna, unutrašnjost svi fordovi su isti sada, ali za mene je +. Sa time da ne znam kakva je cijena sada, mene je izašla 168.620,90 kn (baš gledam ponudu).
Hehe, ma nisam bio prezadovoljan ecosportom, ali mi je bio ok... čak sam gledao i ići "all in" na SUV-a i uzet Kugu, ali ima grozno ime...

uglavnom želim se i Forda, jer su mi Focus i Fiesta ostali u super sjećanju, ali kako sad imam Giuliju, ne trebaju mi, makar Pumu bi si nekako opravdao kao city drivera, a Djuli da bude samo za dulja putovanja i konzerviram je u garaži...
Elven je offline   Reply With Quote