Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.12.2022., 12:58   #64752
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Ti si pokupovao aute koje sam ja gledao

Još uvijek razmišljam o Pumi kao daily driveru za po gradu... znači tvoj preporuka, em je zabavan ko Fiesta (koja mi je top) em je visina taman za grad?

Hm sad si me opet zainteresirao... makar taj trocilindraš sa 155 konja mi je koma... vozio sam ecosport bio sa 125ks, meni je to trošilo tonu benzina, jer za moj način vožnje (teža noga na gasu) ti mali motoriči nisu baš ekonomični.

evo 2.2 jtd mi troši 9.6 po gradu sad po zimi.

Da te nasmijem sada, prodao sam Ecosport 1.0 125 KS u 8 mjesecu, bio od žene, uzimala mi I30N i rekla da prodam Ecosport (radi od doma, pa joj višak, a i kada bi išla negdje, dama bi se počastila).

Puma >>> Ecosport.
Što se tiče vožnje, karakteristika, osjećaja u vožnji i sve. Ecosport ja ne znam kada je bio ispod 9 lit, čak niti na autocesti (meni je prosjek 130 - 160 km/h po autocesti).

Za auto je dušu dalo, Ecosport mi je najbolji bio ikada, tu je i Puma. Za vani, mogu pitati člana obitelji kakav mu je, on radi relacije PU - TRST - RI svakih par tjedana.

Meni je Puma bila živahna, vozio sam se je i ima snage, lijepa i okretna, unutrašnjost svi fordovi su isti sada, ali za mene je +. Sa time da ne znam kakva je cijena sada, mene je izašla 168.620,90 kn (baš gledam ponudu).
X-Plosiv je offline   Reply With Quote