Citiraj:
Autor Sinac
BTW, u Algebri sam upisao tečaj grafičkog dizajna, obrađuje se Adobe paket, Illustrator, Photoshop i Indesign, zanimljiva su predavanja i polaznici mogu naučiti gotovo sve na predavanju, materijali za rad postoje, ali da budem iskren više služe da netko pogleda ako mu nešto nije jasno nego što su neophodni za rad. Ovo spominjem jer sam namjerno zaobišao informatičke tečajeve jer sam i računao da će biti luda navala na njih.
|
U grafičkoj struci sam završio poslije škole i to sasvim slučajno i dosta toga naučio u hodu. Više puta sam razmišljao da odem po papir za ID i PS. Illustrator manje ali snalazim se i u njemu (prije sam u Corel Drawu radio).
Možda bi mi bilo dosadno na predavanjima ali imam portofolio knjiga koje sam radio tako da jednostavno nisam išao baciti nofce.
Sad sam i IT-u i dosta toga sam sam naučio (imam položen sistemski i mrežni administrator) a sada čekam za baze podataka mada i to znam jer naučio i programirati u php-u + mysql. prije toga sam krenuo html pa asp + acces i onda php+mysql).
Ali da treba raditi i steći praksu.