Limitator se ne digne/diže. Ako ga imaš,imaš ga. Snaga je definirana prilikom kupnje priključka i tolika bi morala tj. trebala bit. Neću sad na šemu reko mi je lik da se može,susjed je uspio bla bla ili mi u njemačkoj to drugačije riješavamo..
Mreže su ionako u banani a kamoli kakve bi bile kad bi svatko imao "flat".
Balkanski sindrom ne dozvoljava da imamo koliko smo platili,uvijek treba bit više i onda nam je ego veći a pišo i dalje mali al tanak. Koliko kW kupljenih, u toj protuvrijednosti ide limitator/limitatori. Simple as that. Pisao sam već o tome al džabe. Izgleda da samo mi balkanci imamo nešto protiv bilo kakvog ograničenja ili količine za kojeg smo mi odredili količinu i platili je. Btj,ako kupim mesni i kiflu dođem doma jesti, dao bi sve da pojedem dva mesna i tri kifle. Ne mere. Kupio sam jedan i jednu kiflu i toliko mogu pojest. Znam da uvijek ima toga da netko kupi 2 kubika šljunka za betoniranje i dobije toliko a nekome opet kumov susjed šta si ga pustio na tehničkom a golfom dvojkom i lošim eko testom iskrca tebi 3 ipo "dobre ruke" za cijenu 2 al stvari stoje sa strujom tako da vrijedi šema koliko para toliko muzike tj. bar bi trebalo. Počelo se je mravljim koracima putem daljinskog očitanja pratit terete i ako imaš štajaznam 4kW kupljeno a vučeš 8,ide ti kontrola i ograničavanje brojila jer jasno je da "kradeš" struju. Imaš po zakonu limitator al zapravo si stavio jačeg (ili ti ili neki lik šta se konta u struju) ili ga uopće nemaš jer si ga skinuo. I kaznu možeš popit itd... Ima još uvijek slučajeva gdje limitatora fizički nema,vuče se koliko se vuče i ograničenja nema zadnjih 20 godina. Onda ljudi kad dobiju limitator (jer ih po zakonu ide) budu ljuti i seru a nisu "zahvalni" što ih svo ovo vrijeme nisu imali i imali su "besplatno" snage koliko su htjeli. Ponavljam,i veća sranja se daju izvest kako vidite po medijima i televiziji ali trebala bi šema bit kako sam reko evo sad po tko zna koji put.
Sent with my Poco X4 Pro 5G using Tapatalk