View Single Post
Staro 07.12.2022., 08:02   #290
smuchac
AMD Hammer
Moj komp

smuchac's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Limitator se ne digne/diže. Ako ga imaš,imaš ga. Snaga je definirana prilikom kupnje priključka i tolika bi morala tj. trebala bit. Neću sad na šemu reko mi je lik da se može,susjed je uspio bla bla ili mi u njemačkoj to drugačije riješavamo..
Mreže su ionako u banani a kamoli kakve bi bile kad bi svatko imao "flat".
Balkanski sindrom ne dozvoljava da imamo koliko smo platili,uvijek treba bit više i onda nam je ego veći a pišo i dalje mali al tanak. Koliko kW kupljenih, u toj protuvrijednosti ide limitator/limitatori. Simple as that. Pisao sam već o tome al džabe. Izgleda da samo mi balkanci imamo nešto protiv bilo kakvog ograničenja ili količine za kojeg smo mi odredili količinu i platili je. Btj,ako kupim mesni i kiflu dođem doma jesti, dao bi sve da pojedem dva mesna i tri kifle. Ne mere. Kupio sam jedan i jednu kiflu i toliko mogu pojest. Znam da uvijek ima toga da netko kupi 2 kubika šljunka za betoniranje i dobije toliko a nekome opet kumov susjed šta si ga pustio na tehničkom a golfom dvojkom i lošim eko testom iskrca tebi 3 ipo "dobre ruke" za cijenu 2 al stvari stoje sa strujom tako da vrijedi šema koliko para toliko muzike tj. bar bi trebalo. Počelo se je mravljim koracima putem daljinskog očitanja pratit terete i ako imaš štajaznam 4kW kupljeno a vučeš 8,ide ti kontrola i ograničavanje brojila jer jasno je da "kradeš" struju. Imaš po zakonu limitator al zapravo si stavio jačeg (ili ti ili neki lik šta se konta u struju) ili ga uopće nemaš jer si ga skinuo. I kaznu možeš popit itd... Ima još uvijek slučajeva gdje limitatora fizički nema,vuče se koliko se vuče i ograničenja nema zadnjih 20 godina. Onda ljudi kad dobiju limitator (jer ih po zakonu ide) budu ljuti i seru a nisu "zahvalni" što ih svo ovo vrijeme nisu imali i imali su "besplatno" snage koliko su htjeli. Ponavljam,i veća sranja se daju izvest kako vidite po medijima i televiziji ali trebala bi šema bit kako sam reko evo sad po tko zna koji put.

Sent with my Poco X4 Pro 5G using Tapatalk
smuchac je offline   Reply With Quote