Citiraj:
Autor vlatko27
...
Hoću reći, mogu prihvatiti da Pixel radi brže i bolje samom činjenicom jer je Vanila i osjetno je najlakši. Ali da netko OneUI može nazvati laggy i da Xiaomi radi brže, ne mogu. To je zaista predaleko od istine. Taj veoma mali % "sporijih" performansi naspram vanila androida je itekako vrijedan od mnogih korisnih mogućnosti koje nudi. A ako tebi šteka i 5 sekundi čekaš da registrira dodir, onda nešto debelo ne štima ili sa tvojim primjerkom ili možda koristiš neki app, ili 2 od tih 197, koji na Samsungu možda rade problem.
|
Ljudi valjda očekuju nerealne stvari... U savršenom svijetu OneUI bi trebao imati fluidnost vanilla Androida + brdo opcija u samom Ui-u + 500 user aplikacija i da sve to radi kao da je u mobitelu 16 core Ryzen a ne neki mobilni SoC

. Naravno, karikiram, ali ja rado prihvaćam poneku trzavu animaciju kod Samsunga ako imam sve opcije što software istog nudi. Doći će i vrijeme kad će hardware biti toliko jak da će se te razlike između "laganijih" Android skinova i ovih težih poput OneUI-a svesti na nulu. Mislim čak da ćemo s nadolazećim 8gen2 doživjeti osjetan skok u performansama, QC je na pravom putu da dostigne Apple...