View Single Post
Staro 06.12.2022., 12:53   #9137
locks
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor Spikeman Pregled postova
a kaj mu fali?

mislim, 2000kn mob i savršen u istoj rečenici, pa neznam baš...

kaj je za tebe savršeno? ne pričamo o mobu za 15kkn

i kad uzmes da imaš...

6,5" OLED ekran

120Hz

brz

soft nadogradnja svaki mjesec (ak je to nekom bitno) Android 13 + One UI 5.0

kamera odlicna

zvuk odlican

mislim ja neznam sta ce ti više od ovog, baš su ga sklepali ono taman
Da ne misliš da lupetam gluposti, zadnjih mjeseci sam imao A52s, S10e, Note 10+, S21FE i sad S20FE Snapdragon verziju. Svi rade slično i ako stalno koristiš Samsung na to se navikneš.

Ali koristio sam između ostalih i Realme GT Neo2, Find X3 Neo, OnePlus 8T, 7T i Motorolu Edge 20 Pro...Svi oni imaju glađe i brže animacije, nema mikro trzanja kao kod Samsunga, a kombinacija face unlock i finger unlock je neusporedivo brža...

Pitaš za A52s. Pa i ja ga na forumu preporučujem stalno, jer je best buy, ali nije bez mana...
Jako spor i neprecizan finger, spor face unlock i već spomenuta neuglađenost u animacijama.
SD778G je ok u svakodnevnom radu, ali upregni ga nekom jačom igrom i grije se gadno, a isto tako i trotla...
Kad sam stavio kaljeno staklo sve se dodatno usporilo. Loš odziv ekrana + još sporiji finger.
Recimo Realme X2 Pro iz 2019 s kaljenim staklom leti i nema nikakvih problema s odzivom....
To su neke stvari koje primjetiš kad mijenaš dosta mobitela raznih proizvođača. Samsung je pouzdan općenito i brz s updateom, ali ima mušice koje već dugo vuče. Ne očekujem ništa bitno bolje na One UI 5...
locks je offline   Reply With Quote