Citiraj:
Autor Spikeman
a kaj mu fali?
mislim, 2000kn mob i savršen u istoj rečenici, pa neznam baš...
kaj je za tebe savršeno? ne pričamo o mobu za 15kkn
i kad uzmes da imaš...
6,5" OLED ekran
120Hz
brz
soft nadogradnja svaki mjesec (ak je to nekom bitno) Android 13 + One UI 5.0
kamera odlicna
zvuk odlican
mislim ja neznam sta ce ti više od ovog, baš su ga sklepali ono taman
|
Da ne misliš da lupetam gluposti, zadnjih mjeseci sam imao A52s, S10e, Note 10+, S21FE i sad S20FE Snapdragon verziju. Svi rade slično i ako stalno koristiš Samsung na to se navikneš.
Ali koristio sam između ostalih i Realme GT Neo2, Find X3 Neo, OnePlus 8T, 7T i Motorolu Edge 20 Pro...Svi oni imaju glađe i brže animacije, nema mikro trzanja kao kod Samsunga, a kombinacija face unlock i finger unlock je neusporedivo brža...
Pitaš za A52s. Pa i ja ga na forumu preporučujem stalno, jer je best buy, ali nije bez mana...
Jako spor i neprecizan finger, spor face unlock i već spomenuta neuglađenost u animacijama.
SD778G je ok u svakodnevnom radu, ali upregni ga nekom jačom igrom i grije se gadno, a isto tako i trotla...
Kad sam stavio kaljeno staklo sve se dodatno usporilo. Loš odziv ekrana + još sporiji finger.
Recimo Realme X2 Pro iz 2019 s kaljenim staklom leti i nema nikakvih problema s odzivom....
To su neke stvari koje primjetiš kad mijenaš dosta mobitela raznih proizvođača. Samsung je pouzdan općenito i brz s updateom, ali ima mušice koje već dugo vuče. Ne očekujem ništa bitno bolje na One UI 5...