View Single Post
Staro 06.12.2022., 12:12   #9135
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Kolega mi ima A52s i praktički svaki dan imam prilike vidjeti kako mob radi i poigrati se... Mogu reći da nisam primjetio nikakve trzavice s OneUI 4, dapače iznenadilo me kako mob lijepo radi... Sad, sa OneUI 5, kaže kolega da ne vidi neke velike razlike osim u vizualnim elementima i postojanijim animacijama... Uglavnom sitnice. Možda nešto nije bilo u redu s tvojim primjerkom... Generalno vidim dosta kontrastne komentare di jednom mob radi bez greške dok drugom isti taj model šteka i sl.

Eto ekipe i jos zena ima pixel 7, samsung je debelo al debelo najsporiji.

Mislim da je to stvar navike, ja sam se navikao na nesto stvarno dobro (sto vise ne postoji, oneplus 5t) tako da je meni to od samsunga loše loše, i xiaomi mi je bolji po tome od samsunga... Jedino da mu ne smeta to što ja imam 197 aplikacija instalirano, ali ostalima ne smeta...

Realme je realno gori uređaj od samsugna jer ne radi dobro, zbugan do bola, ali je UI puno brzi i responsivniji. U samsungu mi se znalo dogadjat da mahinalno idem swipeat i kliknit di je aplikacija i da ja prije kliknem nego što on okrene i onda ko debil čekam 5 sekundi dok ne skuzim da UI nije uvatio klik....

Citiraj:
Autor vlatko27 Pregled postova
Moja žena ga ima. Mob je fantazija i radi ko moj S20. Ja fakat ne vidim razlike skoro nikakve.
Tu je vjerojatno i problem i s20 i s21 rade jednako meni koji sam se navikao na OnePlus i čak i Realme...

Kažu da je novi OneUI to sve popravio... nisam probao niti ću... al neka je, trebalo je
OuttaControl je online   Reply With Quote