View Single Post
Staro 05.12.2022., 10:23   #118
grizli1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor conan Pregled postova
Nema ništa bez dobro zagrijane stolice a i ono što sam naučiš najbolje znat ćeš zauvijek.
Što se tiče tih i sličnih tečaja bolje ne bi prošao ni u nekim drugim "školama".
Danas stvarno ima manje-više super tečaja na netu ali opet to ti je možda 20% znanja/truda. Ostalih 80% je tvoje samostalano učenje.

Bio sam na u algebri na par tečaja (tamo negdje prije 10tak god) i najviše mi se svidio ccna. Čovjek je stvarno dobro objasnio i konkretno se radilo. Ccnp sam dalje sam učio. Što se tiče C i pytona ista stvar kao i kod tebe.

From tapatalk with love

Naravno da treba samostalno učiti ali je problem tu što se predavač drži samo onog što "mora" da bi zadovoljio normu. Mi smo mu druga grupa i jako često je užasno nesiguran u to što predaje tako da netko bez ikakvog iskustva ne može ništa naučit.
Nakon 5 sati predavanja se toliko malo nauči jer je sve zbrda zdola da je to fascinantno.
Zadatci i zadaće kao što sam i rekao 0 bodova.
Vjerujem da je ovo jako različito iskustvo tome što si ti imao jer je tebi vjerojatno predavao netko ko ima iskustva u predavanju, tu je čest problem postao to što su zbog vaučera pokupili hrpetinu ljudi s ulice koji nemaju iskustva s predavanjem i sad oni "podučavaju" druge.

Kolega s foruma mi je pokazao kako njegovo predavanje izgleda za istu stvar što ja idem ali s drguim predavačem i to su apsolutno 2 različita tečaja.
Očito nema nikakve kontrole kvalitete predavanja i vjerojatno ću uskoro slat mail algebri ako me mogu prebaciti u neku drugu grupu ili da nam svima daju drugog predavača. Vjerujem da je rijetko koji na anketi dobio ovako loše ocjene kao naš
grizli1 je offline   Reply With Quote