Citiraj:
Autor conan
Nema ništa bez dobro zagrijane stolice a i ono što sam naučiš najbolje znat ćeš zauvijek.
Što se tiče tih i sličnih tečaja bolje ne bi prošao ni u nekim drugim "školama".
Danas stvarno ima manje-više super tečaja na netu ali opet to ti je možda 20% znanja/truda. Ostalih 80% je tvoje samostalano učenje.
Bio sam na u algebri na par tečaja (tamo negdje prije 10tak god) i najviše mi se svidio ccna. Čovjek je stvarno dobro objasnio i konkretno se radilo. Ccnp sam dalje sam učio. Što se tiče C i pytona ista stvar kao i kod tebe.
From tapatalk with love
|
Naravno da treba samostalno učiti ali je problem tu što se predavač drži samo onog što "mora" da bi zadovoljio normu. Mi smo mu druga grupa i jako često je užasno nesiguran u to što predaje tako da netko bez ikakvog iskustva ne može ništa naučit.
Nakon 5 sati predavanja se toliko malo nauči jer je sve zbrda zdola da je to fascinantno.
Zadatci i zadaće kao što sam i rekao 0 bodova.
Vjerujem da je ovo jako različito iskustvo tome što si ti imao jer je tebi vjerojatno predavao netko ko ima iskustva u predavanju, tu je čest problem postao to što su zbog vaučera pokupili hrpetinu ljudi s ulice koji nemaju iskustva s predavanjem i sad oni "podučavaju" druge.
Kolega s foruma mi je pokazao kako njegovo predavanje izgleda za istu stvar što ja idem ali s drguim predavačem i to su apsolutno 2 različita tečaja.
Očito nema nikakve kontrole kvalitete predavanja i vjerojatno ću uskoro slat mail algebri ako me mogu prebaciti u neku drugu grupu ili da nam svima daju drugog predavača. Vjerujem da je rijetko koji na anketi dobio ovako loše ocjene kao naš