View Single Post
Staro 05.12.2022., 10:05   #117
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Rezime za program DBA:
- predavač je nepripremljen i neiskusan
- dok predaje na podijeljenom ekranu se vidi da je par minuta prije početka guglao ono što treba pričati
- na konkretna pitanja odgovara nekonkretno i u stilu "potražite si na internetu"
- ljudi konkretno u chatu pitaju što ih zanima, predavač selektivno odgovara, odnosno na pitanja koja zna odgovor
- kaže da pošaljemo mail s pitanjima, a na mailove ne odgovara

Meni osobno nije problem pratiti jer imam iskustva s bazama, ali je frustrirajuće slušati preskakanje s teme na temu. A da ne pričem kako je na prvom predavanju 45 minuta tražio alat za prezentaciju. Na kraju su ga polaznici educirali kako da pristupi browser verziji Excela. Algebra je napravila dobar deal za sebe, katastrofalan za ljude koji žele nešto naučiti.

Što se tiče tečajeva, definitivno treba zagrijati stolicu i raditi sam. Ali poanta je da dobiješ neki uvod i pomoć/objašnjenje. Čuo sam iskustva od drugih ljudi koji su bili na Algebri. Neki su dobili super predavače i bili su zadovoljni s pristupom i usvojenim znanjem. Ali puno više je onih kojima je ovo prvo predavanje i ne znaju/ne žele se potruditi da prenesu znanje drugima.