Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.12.2022., 11:39   #64621
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Slažem se.
Stvarno moraš biti primitivac i s tim podrapanim auspuhima nabijati gas navečer po gradu/naseljenom mjestu.
A vidim da taj psihički poremećaj ima sve veći zamah

Slažem se, meni doma (5. kat) ako prođem malo glasnije u blizini zgrade, pas se diže i traži kroz prozor.

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Ima kod nas u Puli neki baja koji valjda svaku vecer voli turirati i ganjati (ako dobro cujem) neku jurilicu od motora. Cujem ga vec dva mjeseca otkad imam malu i ustajem se u 2-3-4 ujutro. U mom kvartu u to doba ima nula prometa, a ovog cujem valjda negdje na drugom kraju grada. Svaki put se pitam tko je taj nolifer

Idioti. Ima i onaj sa Mondeom što ima FIUUUUU zvuk kada šalta, pa ga stišće i šalta da ga čuješ 3 ulice. Ja navečer nakon nogometa upalim ECO mode da bude što tiši dok idem kroz grad

Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
ljepota od auta... i20? meni još malo žao bude što sam propustio uzeti i30n fastback...

kako si zadovoljan? mene je malo odbijala neudobnost prek naših rupa, čak i u comfort modu. Nisam više u 20-ima, a skoro ni u 30-ima, jebga

I30N FL (htio sam i ja Sivi + Fastback, ali žena je htjela plavi + hatch...). Ma zadovoljan sam, čak i "normal" ovjes je ok, iako da ti budem najiskreniji, zadnjih par godina sam vozio isključivo Focus ST/RS/I30N sada i u međuvremenu od žene Ecosport, i bogami sam rekao i njoj, sljedeći auto teško da bude ovakve visine. Neki Formentor, nešto tako, da ne moram gledati kada idem u Gorski Kotar gdje mogu proći, a i lakše je i konkretnije za svakodnevni život.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote