Citiraj:
Autor lowrider
Slažem se.
Stvarno moraš biti primitivac i s tim podrapanim auspuhima nabijati gas navečer po gradu/naseljenom mjestu.
A vidim da taj psihički poremećaj ima sve veći zamah
|
Slažem se, meni doma (5. kat) ako prođem malo glasnije u blizini zgrade, pas se diže i traži kroz prozor.
Citiraj:
Autor xlr
Ima kod nas u Puli neki baja koji valjda svaku vecer voli turirati i ganjati (ako dobro cujem) neku jurilicu od motora. Cujem ga vec dva mjeseca otkad imam malu i ustajem se u 2-3-4 ujutro. U mom kvartu u to doba ima nula prometa, a ovog cujem valjda negdje na drugom kraju grada. Svaki put se pitam tko je taj nolifer 
|
Idioti. Ima i onaj sa Mondeom što ima FIUUUUU zvuk kada šalta, pa ga stišće i šalta da ga čuješ 3 ulice. Ja navečer nakon nogometa upalim ECO mode da bude što tiši dok idem kroz grad
Citiraj:
Autor Elven
ljepota od auta... i20? meni još malo žao bude što sam propustio uzeti i30n fastback...
kako si zadovoljan? mene je malo odbijala neudobnost prek naših rupa, čak i u comfort modu. Nisam više u 20-ima, a skoro ni u 30-ima, jebga 
|
I30N FL (htio sam i ja Sivi + Fastback, ali žena je htjela plavi + hatch...). Ma zadovoljan sam, čak i "normal" ovjes je ok, iako da ti budem najiskreniji, zadnjih par godina sam vozio isključivo Focus ST/RS/I30N sada i u međuvremenu od žene Ecosport, i bogami sam rekao i njoj, sljedeći auto teško da bude ovakve visine. Neki Formentor, nešto tako, da ne moram gledati kada idem u Gorski Kotar gdje mogu proći, a i lakše je i konkretnije za svakodnevni život.