Ima vec godina kad sam proucavao cruisinge, ali koliko se sjecam, napojnica ide xy dolara po danu, po osobi, a u sjecanju mi je da ide i odredjeni postotak na sve kupljeno(za ovaj drugi dio nisam vise siguran). Sto se tice paketa pica, onaj skuplji moraju imati svi u sobi, nema kombiniranja jedna osoba jeftiniji, druga skuplji. Tu se treba iskalkulirati da li se isplati alkoholni paket uzeti. Kad sam ja krenuo racunati, koliko malo (ne)pijem, alkoholni mi se nikako nije isplatio. Prednost tog paketa je, koliko se sjecam, pokriva i sokove,kave, pa koliko god da se plati, nema racunanja koliko se potrosilo(mirno se spava). Vecina izleta na kopno se moze za puno manje novaca odraditi u vlastitom aranzmanu, samo treba unaprijed se malo raspitati sta,gdje,kako.
Ima na yt kanala koji se time bave, pa je velika sansa da ces naci i recenziju broda na koji bi isao, i savjete kako ustedjeti, sto je isplativo itd.
Preporuka je pogledati plan broda, ne ispod klubova, kazalista, niti u blizini lifta.
Ugl, kad sam sve proucio, shvatio sam da nije za mene, da bih radije na rijecni cruising s penzionerima
Sent from my SM-A528B using Tapatalk