View Single Post
Staro 01.12.2022., 16:45   #1637
SniperWolf
Premium
 
SniperWolf's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Rijeka
Postovi: 4,193
Smile

Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
@SniperWolf,

sretno s novim romobilom u voznji. Ako zelis da ti izgleda kao prilican broj romobila na cesti, tipa sivi dekovi od prljavstine, pucketanje preklopnog dijela, kotaci i gume koji su zapeceni.... onda ne trebas nista odrzavati

Provjeriti sarafe svaki nekoliko mjeseci. Stavi si torbicu naprijed za romobile, za osnovne stvar koje ti trebaju. Kupi si u zeljezariji minijaturnu sifricu za cifersluse.

Kupi si kuku za vjesanje vrecica. Kad jednom odes u brzu kupovinu, u ducan koji ti je dalje, postaje navika za veeeeliku ustedu vremena.

Slozi si dvije-tri casice od crvrstog jogurta, tipa 900g posudice s poklopcem. Jednu cetkicu za zube, jednu laganu cetku koje se provlaci kao "cupko" za prasinu (Feroterm ili slicni izvori) da moze provuci kroz blatobrane,nakon kisnog vremena. Unutra se takvo smece od blata nagomila, ako se nikad ne cisti. Barem jednom tjedno u tekucem sapunu i posudici, prodjes po gumama. Nikad ne unosim u stan, dok u dvije minute ne ocistim. U kuci, nekad znam ostaviti u garazi, ali najcesce i onda ocistim. Doslovno dvije minute posla.

Kupi si podlozak za cipele duzi tipa, katkad se mogu naci u velicini, da ti kompletan romobil stane na njega :


Navedeni podlozak moze biti i od koristi, da ti na njemu stalno stoji, ili kad moras hitno unjeti, a ne zelis ista prljati.

Kako je u svakom poslu/hobiju priprema pola posla, s podloskom, mozes dosolovno bilo gdje si proci po kotacima, bez da ti igdje kapne. A lako ga istusiras i cistis.

Nesto uljno mazajuce, za jednom tjedno, namazi plastiku, ako hoces da ti izgleda kao odrzavana pila.

Eh, da, uzmes iz ducana cipela, ili doma ako imas viska, kutiju za cipele koja se preklapajuce otvara, unutra si drzis sav pribor za ciscenje. Pa ti moze stajati na bilo kojem mjestu uredno.

Uglavnom, cudim se kako neki mogu voziti mjesecima ili duze, da nikad nisu ocistili. Prije koji mjesec u servisu, morali su covjeku naplatiti pranje romobila (50 kn), da, pranje i ciscenje, jer nisu mogli icemu pristupti, koliko je zaljepljen od blata i prljavstine bio.



...
Pozdrav
Hvala na info!
Jako sam zadovoljan s Segwey G30E max II, 25km/h brzina, 65km domet.

Romobil je ko tenk! Bas made with care. A udoban! Nema amortizere a udoban. Osjeti se ogromna razlika s obzirom na Xiaomi pro 2 koji je isto vrlo dobar al Segwey je 2 klase bolji.



Pogotovo se osjeti razlika po Ri di su nam ceste nikakve, pune rupa i grba.
__________________
Pošteni Trgovci: 1,2

Zadnje izmijenjeno od: SniperWolf. 01.12.2022. u 16:50.
SniperWolf je offline   Reply With Quote