View Single Post
Staro 22.02.2006., 19:28   #37
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Riječ-dvije o kvaliteti ovih Xtreme-G drivera. Da slažem se da imaju sliku blisku ati karticama (barem ovoj 9500 što sam je ja imao). Međutim to da je ta slika kvalitetnija, ne mogu se složiti. Naime koristim klasičan crt monitor i slika sa ati-jevih kartica, kao i od nvidije sa ovim modanim driverima mi užasno iritira oči. Znam da će ova kritika izazvati lavinu reakcija, pa da se odmah ogradim od nekih stvari: svjestan sam da sam možda jedini kojem se to dešava, da je možda stvar u mom monitoru ili u mojoj dioptriji (nije velika, ali nosim naočale), ali za mene ostaje činjenica da mi takva slika nadražuje oči i izaziva pucanje očnih kapilara. Ovo moje viđenje stvari također nije provedeno na dovoljnom broju ati kartica, ali imao sam do sada 3 nvidia kartice u svom vlasništvu, sve na ovom istom monitoru i nijedna nije izazivala takve simptome. Na kraju isprika na dugom postu i još jedamput napomena da mi nije namjera izazvati još jednu raspravu ati vs nvidia.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.

Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 22.02.2006. u 19:49.
Pomo je offline   Reply With Quote