View Single Post
Staro 22.04.2002., 15:59   #8
numa
I feel devilish today ...

numa's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Sjetio sam se jos jednog bisera:

Prije jedno 4 godine frendu je crko cd citac na 386-ici, ja pametan donio svoj, ugradio ga, digo potreban software i bacio njegov cd u smece jer je totalno crko. No, izvadim ja moj cd i odem doma.

Slijedeci dan zove on mene i kaze da mu komp ne radi. Dodjem ja kod njega i nakon puno zajebancije i dalje pojma nemam zasto ne radi. No s obzirom da je radio s mojim cd rom-om donesem ga ja i ugradim i sve prosljaka. Maknem ga, i nece se upaliti...

Bacim pogled na njegov HDD i on je namjesten na "master ..". I nis na kraju sam mu ja ostavio moj cd-rom tjedan dana da njegova stara moze raditi. Na kraju sam mu ga poklonio (ja sam tako i tako kupio novog) jer mu komp nije htio raditi bez njega.:confused:

cca 2 godine kasnije ja saznam da su postojali hdd-ovi sa setting-om
a)master
b)slave
*** 3)master with slave ***

Htio sam se pojesti ziv. Frend je kupio u medjuvremenu novi komp ali moj 8x mitsumi je jos kod njega
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD
numa je offline   Reply With Quote