29.11.2022., 21:00
|
|
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Citiraj:
Autor Igi385
Nešto me freesync zeza. Spojio sa Hdmi kabelom i ponekad mi zacrni se ekran na sekundu, dobio sam watman unexpected error opet i u postavkama od Radeona mi se ne piše Freesync već VRR umjesto toga. Možda je to stvar do Hdmi-ja? Trebam spojiti sa DP kabelom možda?
Ima netko ideju?
|
Da, spoji DisplayPort, jer na taj način dobiš 165Hz, dok HDMI nudi samo 144Hz, a i u postavkama monitora uključi AMD FreeSync kad se veći nudi.
Kaj se pak zasićenih boja tiče koje Disco spominje, većina poštenih recenzija navodi da taj model nažalost ne nudi dodatne opcije po tom pitanju, tako da svi koji imaju nVidia kartice moraju iskoristiti od Disca spomenuti alat.
Citiraj:
There’s no sRGB clamp provided in the monitor’s OSD (On-Screen Display) settings, you won’t be able to restrict the color output to ~100% sRGB for a more accurate representation of sRGB content, unless you have a dedicated colorimeter. Some users don’t mind this over-saturation, some actually prefer it, and some absolutely hate it, but it’s definitely something you should keep in mind. Luckily, there’s a workaround for ~100% sRGB emulation. If you have an AMD GPU, you can use the software clamp in the Radeon drivers, while nVidia GPU users will have to use the novideo_srgb third-party tool.
|
Citiraj:
Autor prileee
Proskrolaj gore par postova netko je cijeli setup tutorial zalijepio.
|
Citiraj:
Autor Blue Spirit
|

AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
Zadnje izmijenjeno od: The Exiled. 29.11.2022. u 21:10.
|
|
|