Citiraj:
Autor Juice
Rekao bi je zato jer ljudi ne zadovoljavaju jasno propisan uvjet.
Da, sve vrvi takvim korisnicima. Ne zadovoljavaš uvjete promocije ali evo vam popusti svejedno.
|
A1 nema jasno propisani uvjet za dobivanje popusta.
Ja imam Trio za 199kn (Super internet 200Mbps, Filmski + telefon)
Ja bi proširio paket za Turbo internet+ Filmski + Telefon, nigdje nisu definirali što znači "proširenje usluga".
Tj točka
Postojeći korisnici A1 fiksnih paketa i B.net paketa koji proširuju svoj paket na kombinaciju usluga
Super/Turbo Internet + Obiteljski/Sportski/Filmski TV paket + Flat FON mogu ostvariti popuste na
mjesečnu naknadu do najviše 170 kn
No čak ajde, ako gledamo točku
Postojeći korisnici A1 fiksnih Trio paketa i B.net 3D paketa za ugovaranje kombinacije Super/Turbo
Internet + Obiteljski/Sportski/Filmski TV paket + Flat FON mogu ostvariti popuste na mjesečnu naknadu
do najviše 100 kn.
Ja spadam u ovu skupinu, pa mi na telefon nije htio dati više od -70kn/mj a zvala me služba za zadržavanje.
Čak bi možda pristao i na -100kn/mj jer definitivno spadam u tu
Ja sam mu točno citirao službeni cjenik, gdje čitam i da mi obrazloži zašto ne mogu dobiti navedenu cijenu pa je samo rekao "ne može".
Njihov temelj se bazira na točki 6
Konačan iznos i količina dodijeljenih pogodnosti u sklopu Posebne ponude određuju se na temelju statusa
pojedinog korisnika koji se utvrđuje na temelju sljedećih kriterija: vrijeme provedeno u pretplatničkom odnosu
s A1 , broj mjeseci do isteka obveznog trajanja trenutnog ugovora korisnika, redovitost u plaćanju računa,
broj izdanih opomena, broj korištenih usluga (paketa te dodatnih TV, internet i telefonskih opcija), korištenje
e-računa i/ili SEPA izravnog terećenja, mjesečna potrošnja, broj priključaka ili lokacija korištenja usluga te
broj konvergentnih usluga u kućanstvu.
Koji oni terete na svoj način, koji nije nimalo jasan, jer netko tko je duže ili kraće dobiva jednak ili manji popust.
Da imaju jasno navedeno -10kn/mj za svaku godinu ili slično, a ne sadašnje stanje.
Budući da nigdje nije navedeno točan uvjet, a nije ni napisano da ne mogu dobiti tu cijenu, pozivajući se na točku cjenika trebao bi dobiti Trio za -100kn/mj bez problema, ali mi ga ne žele dati niti obrazložiti zašto ne.
Moj cilj je dobiti Trio sa Super internetom 1Gbit (309kn redovna) za -100kn popust po cjeniku i -20kn Mozaik grupni popust (što su drugi Uvjeti korištenja i promocija) uz bon 500kn.