View Single Post
Staro 26.11.2022., 15:25   #13590
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Rekao bi je zato jer ljudi ne zadovoljavaju jasno propisan uvjet.

Da, sve vrvi takvim korisnicima. Ne zadovoljavaš uvjete promocije ali evo vam popusti svejedno.
A1 nema jasno propisani uvjet za dobivanje popusta.

Ja imam Trio za 199kn (Super internet 200Mbps, Filmski + telefon)
Ja bi proširio paket za Turbo internet+ Filmski + Telefon, nigdje nisu definirali što znači "proširenje usluga".

Tj točka
Postojeći korisnici A1 fiksnih paketa i B.net paketa koji proširuju svoj paket na kombinaciju usluga
Super/Turbo Internet + Obiteljski/Sportski/Filmski TV paket + Flat FON mogu ostvariti popuste na
mjesečnu naknadu do najviše 170 kn

No čak ajde, ako gledamo točku

Postojeći korisnici A1 fiksnih Trio paketa i B.net 3D paketa za ugovaranje kombinacije Super/Turbo
Internet + Obiteljski/Sportski/Filmski TV paket + Flat FON mogu ostvariti popuste na mjesečnu naknadu
do najviše 100 kn.

Ja spadam u ovu skupinu, pa mi na telefon nije htio dati više od -70kn/mj a zvala me služba za zadržavanje.

Čak bi možda pristao i na -100kn/mj jer definitivno spadam u tu

Ja sam mu točno citirao službeni cjenik, gdje čitam i da mi obrazloži zašto ne mogu dobiti navedenu cijenu pa je samo rekao "ne može".

Njihov temelj se bazira na točki 6
Konačan iznos i količina dodijeljenih pogodnosti u sklopu Posebne ponude određuju se na temelju statusa
pojedinog korisnika koji se utvrđuje na temelju sljedećih kriterija: vrijeme provedeno u pretplatničkom odnosu
s A1 , broj mjeseci do isteka obveznog trajanja trenutnog ugovora korisnika, redovitost u plaćanju računa,
broj izdanih opomena, broj korištenih usluga (paketa te dodatnih TV, internet i telefonskih opcija), korištenje
e-računa i/ili SEPA izravnog terećenja, mjesečna potrošnja, broj priključaka ili lokacija korištenja usluga te
broj konvergentnih usluga u kućanstvu.

Koji oni terete na svoj način, koji nije nimalo jasan, jer netko tko je duže ili kraće dobiva jednak ili manji popust.
Da imaju jasno navedeno -10kn/mj za svaku godinu ili slično, a ne sadašnje stanje.
Budući da nigdje nije navedeno točan uvjet, a nije ni napisano da ne mogu dobiti tu cijenu, pozivajući se na točku cjenika trebao bi dobiti Trio za -100kn/mj bez problema, ali mi ga ne žele dati niti obrazložiti zašto ne.

Moj cilj je dobiti Trio sa Super internetom 1Gbit (309kn redovna) za -100kn popust po cjeniku i -20kn Mozaik grupni popust (što su drugi Uvjeti korištenja i promocija) uz bon 500kn.