Nije mall tako dobar a mi tako zlobni kako neki ovdje govore. Čini mi se da neki ovdje namjerno govore poput odvjetnika Malla, ili osobe koje rade u Mallu ili im je u interesu braniti Mall, što me ne bi čudilo. Velika su firma pa je svašta moguće.
Ja godinama kupujem u Mallu, od monitora, grafičkih, nekih parfema, svašta sam kupio kroz godine.
Mislim da je to bilo ove ili prošle godine, kupio sam neki proizvod, oko 1000kn, no kada mi je došao, imali su krivi opis na web stranici, pa sam proizvod vratio i rekao neka mi vrate pare/ naprave storno transakcije.
Platio sam bio karticom.
Ja sam više od mjesec dana čekao povrat novca i svaki put su me navlačili kao nekog debila i govorili da ću dobiti novac kroz par dana i da su moj e-mail proslijedili računovodstvu.
Iako je zakonski rok za povrat novaca kupcu 14 dana, njima je trebalo više od mjesec dana (mislim oko 40 dana ako se ne varam od kada sam im vratio proizvod), nisam ih ništa prijavljivao, a stalno su me muljali i zadržavali moje pare.
Onda sam kupio madrac, 800-900kn je bio.
I par dana od moje narudžbe imali su akciju iznad 777kn -70kn poklon bon ako kupiš kroz aplikaciju.
Moj madrac još nisu ni poslali, tek su ga valjda od dobavljača dobivali.
Ja ih kontaktirao i nedaju mi umanjenje, bla bla ser ser, a nisam mogao odnosno htio otkazati narudžbu, jer sam je već platio i opet bi čekao povrat 2 mjeseca.
Uglavnom, nemaju dobar odnos prema kupcu.
Ja sam laptop iz zadnje akcije platio karticom 4.11. (petak) u 6h ujutro kod plaćanja narudžbe.
Kako vidim kroz mobilnu aplikaciju banke, ta transakcija mi je bila "rezervirana", te je onda Datum izvršenja tek 2 dana kasnije, pretpostavljam da je netko morao od njih i autorizirati tu transakciju jer bi inače bila poništena.
Danas je 25.11. povrat novca nisam dobio, a nema ni proizvoda.
Po vama je fer držati čovjeku već oko mjesec dana novce, uvaliti kupon?
A što pare zadržavaju kao refundaciju za ove koje su poslali, a meni ćorak.
Sada nemam ni novca od laptopa kojeg sam platio. To je ok?