View Single Post
Staro 25.11.2022., 14:16   #7
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor SniperWolf Pregled postova
Pozdrav, odlicno napisano! Hvala puno. Nadam se da ce tvoj info pomoci i drugima koji imaju takva pitanja/zagonetke.

Od igri sam igrao do besvijesti i Day of Defeat Source, u clanu. 3 na 3, bili smo vrlo dobri na clanbaseu ali to je bilo davno. Onda je poceo faks i sve i nisam v više bio posvećen. Al imam super reflekse (vozim wolt (dostave hrane) el. Romobilom po noći tj večeru po Ri di su nam ceste i nogostupi prepuni rupa)

Ostalo mi iz dana fps-ova. Odrastao sam na tome

Hvala puno na info !!
Za početak, instaliraj nešto gdje se vidiš i kreni igrati, to je to. Da uopće vidiš jesi li dobar ili ne.

Ako u nečemu ne uživaš, neće niti biti rezultata. Doslovno mora biti opsesija.

Ako ništa ne igraš trenutno, ekvivalent je pitanju; "Vidim u sportu ima dosta novaca, kojim da s sportom bavim da to unovčim...".

Znači, dalek je put pred tobom, ako ništa ne igraš trenutno i ganjaš samo nešto gdje bi na kraju novčio. Ako ti to nije ljubavi i opsesija, ništa od toga.

Faker, po mnogima najbolji League of Legends igrač svih vremena, došao je jedan dan iz škole i rekao tati, ja više ne želim školu, želim igrati profesionalno igre. Istočnjaci kao istočnjaci su mu to omogućili. Čovjek igra 10 godina, 300-400h mjesečno. Pa računaj.
Mommistake je offline   Reply With Quote