Evo i mojeg stava, slažem se sa Mar-om. Ja razumijem da je fora dobiti 10k kn na račun i da to padne s neba ali budite realni.
Ja sam jednom kupio TV od ekupi za 1 kunu i 34 lipe.
Bila je greška na stranici, dobio sam TV i cimnuo brata odvjetnika da ga pitam šta da radim. Kaže da me mogu tužiti jer sam iskoristio propust. To bi ih koštalo ali bi na kraju ja morao ili platiti TV ili vratiti TV. zadržati ga za 1,34 nisam mogao. Čekao sam da se jave, imali su sve moje podatke, kontate i slično.
Stajao je u kutiji nekih par mjeseci i smetala mi kutija. Nije se nitko javljao pa sam ga ipak izvadio i koristio ali čuvao pakiranje i sve dijelove da ga mogu vratiti. Prošlo je od toga cca 10 godina, nitko nije zvao.
Ove prijave ministarstvima i inspektoratima su ciganske, nije mall ciganski što je isporučio nekima laptope, vjerovatno imaju razlog, npr. vrijeme kada im je novac sjeo na račun - ako je ista banka platitelja i mall-a ta narudžba se obradi brže nego da se čeka ciklus i sjedne nakon 20+ sati.
Volio bih da vama dolaze inspekcije svako malo i da u nategnutom poslovanju morate gubiti dane da odlazite do raznoraznih ureda i gubite vrijeme tamo. Inspekcije izađu i za lažne prijave i za prave i uvijek se dogodi isto, trošite tuđe vrijeme jer ste vi se pomamili za tuđim novcem, ne vašim, jer ga niste vi zaradili. Budite ljudi, budite muškarci, nemojte se skrivati iza suknje ministarstva.
Cijeli ovaj thread više govori o vama kakvi ste vi, što će te sve učiniti da bi napakostili drugome ili obogatili se na tuđoj muci nego o nekavoj pravdi koju ste vi zamislili.
Ako vam se toliko taj mall zamjerio, bojkotirajte ga, nemojte davati preporuke tamo za kupnju, to je ono što možete učiniti i što je ispravno.