View Single Post
Staro 22.02.2006., 14:26   #7
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
ha cuj, da nije zgreban ekran, da nije negdje ulupan laptop, da su mu sve tipke na broju , hrvatski znakovi, pitaj za bateriju, kako se drzi (ako je star laptop), touchpad da radi normalno...

Ma, moras i covjeka procjenit, dal je bil dobar prema njemu... Ista stvar ko da kupujes auto, sve ovisi o vozacu

Al velim ti, po meni je WLAN must have, a istu vaznost ima i trajanje baterije... Vec sam ekran ne treba biti vrhunski, niti tipkovnica...

A za brzinu me tak zaboli....

I da, pripazi da se ne grije previse jer je onda bucan...

Ja ti imam doma Compaq Evo N800v i ekran nije nesto, tipkovnica je okej, al se dosta grije i bome se jajca fino kuhaju kad ga stavim na koljena. a vecinom pisem i surfam na kompu, i winamp slusam...tak da....vjerojatno se vec malo zaprasio al ga nesmijem otvarat

Nego, karabaja, sad si i mene potaknuo da pogledam kaj se nudi za studenta od laptopa....

A i to grijanje se moze srediti sa malo igranja downclockanjem, tj. dobijes manje zagrijavanje a iste frekve.... a time i manju potrosnju baterije i duze trajanje... to su napravili na www.nordichardware.com.

Fora stvar....