Pozdrav, Imam problema sa postavljanjem kartica za Garmin pay plaćanje. Uglavnom kartice su vidljive u Garmin connect aplikaciji i povratno sam dobio sms kako su kartice aktivirane za korištenje u Garmin pay. Kartice sam ubacio u Garmin pay na dva različita načina: prvi put sam ih ubacio preko izbornika Garmin pay. Na taj način su kartice vidljive u aplikaciji, ali na satu dobivam poruku kako moram enablati wallet. Drugi način je bio da sam prvo izbrisao kartice iz Garmin paya. Nakon toga sam odabrao svoj uređaj Venu 2 i u tom dijelu kod opcije Garmin pay ubacio kartice. Opet sam dobio povratno poruku kako su aktivirane za korištenje. Osim toga, nekoliko sam puta restartao mobitel i sat i spojio ih sa računalom i Garmin connect aplikacijom, ali mi ništa od toga nije pomoglo. Ukratko, kartice su uvijek vidljive u Garmin connect aplikaciji, ali kad želim na satu odabrati plaćanje rotiranjem po ekranu, samo dobijem poruku kako moram enablati wallet u Garminovoj aplikaciji. Hvala unaprijed! Lp