Pošto krećem ubrzo sa gipsom (kroz 12mj), a tako i sa strujom i vodom u novom, cistom prostoru, zanima me je li tko prati BF akcije na UTP kabele, strujne kabele, uticnice itd? Ima li gdjegod kakav dobar deal za recimo 300m Cat6/6a sa konektorima, uticnicama, 3x1.5/2.5mm kabele itd.?
12/24 port patch panel + switch ide "uz" to pretpostavljam, pa može neka preporuka i za to?
Znam da svi preporučuju bužire, mene zanima koliko ljudi zapravo i iskoristi te bužire ikada u životu? Ovdje ne spominjem safety komponentu, samo realnu iskoristivost istih.
Vjerojatno će biti i koja smart komponenta u kući, pa kad već radim, planiram provesti smart dio na centralno mjesto gdje će biti i sva mreža. Što mi za taj dio treba po pitanju kabela i pripreme neovisno o tome što će biti na drugom kraju (ako to mogu tako reći uopće)?
Bit će još gro pitanja kako budu tekli radovi, a ja sam u fazi skupljanja nekih informacija sa više strana (osim arhitekta, želim čuti mišljenja ljudi koji su nedavno radili/gradili).
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk