Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 23.11.2022., 15:17   #3943
mrki_tua
Registered User

Datum registracije: Dec 2014
Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
Ne bi bilo loše da ti iskoristiš ovu mogućnost školovanja jer primjećujem da bi ti mogao biti točno taj kojem treba ta opcija. A ovo uopće neću ni komentirati, koje gljivice i koje bakterije su opasnost za pojavu na hladionim sustavima se zna desetljećima i postoje studije o njihovim opasnostima. Bog zna, vlažna i mokra mjesta, fakat je misterija kako je to okolina u kojoj gljivice i bakterije mogu bujati, kao da ljudi nikad nisu čuli za plijesan na zidovima.

K tome, ti za dokaz o nepotrebi čišćenja uzimaš anegdotalnu priču o svojoj klimi što je potpuno nesuvisao i neutemeljen argument jer ti nisi, niti možeš predstavljati cijeli, reprezentativan uzorak ljudi koji bi mogli imati taj problem.
Virus živi u živom organizmu, a ne na lopaticama klime, u kući smo skidali valjda 3 klime, Panasonic, Samsung i Grundig i na nijednoj nije bilo, a radi se o tri različita stana, gljivica, plijesni, itd. jer gle čuda tu mora biti vlaga. To je drugi par postola što su ljudi idioti, što ožene ludetine koje ne znaju otvoriti prozor, koje kuhaju juhu iz kesice u zatvorenoj kužini sa kvazi napom od 100 eur i misle da će to izvuć svu paru, pa se stvore gljivice i na zidu i u kuhinskim elementima i u klima uređaju. E onda ako si u toj poziciji, čisti i skidaj klimu svako 3 mjeseca, a ja ti govorim i ako imaš volje možeš doći do mene doma, skini koju god hoćeš, u janje se kladim da nećeš naći navedene gluparije.

Bilo bi ti bolje da madrac očistiš od grinja i prozračiš, itd. tu ti je veća opasnost jer ležiš na tome, ali čisto sumnjam da si obratio pozornost na to. I da, možeš i moju naobrazbu provjeriti, imam formalne, ali još više i neformalne.

Zadnje izmijenjeno od: mrki_tua. 23.11.2022. u 15:23.
mrki_tua je offline   Reply With Quote