Citiraj:
Autor Visage
Red soul boje. Doduse, nije debljina, vec slozenost i skupoca procesa i aplikacije. A Damir mi je ispricao i o problemu koji su imali BMW-i, pretpostavljam da je sad otklonjeno i procesom revidirano.
|
Sad kad si vec Damira spomenuo, da se zahvalim na preporuci za doticnog za limarenje i lakiranje. Pa evo i par slika sa te dogodovstine koja se protegnula kroz 3 drzave i 5k km
Znaci idem u Finskoj preparkirati auto u garazi i vozim se prolazom koji je jednosmjeran i dodje mi deda iz krivog smjera. I vidim da on bas nije najsposobniji vozac, pa ajde, budem ja u rikverc i maknuo se da me zaobidje... ubacim u rikverc i auto mi javlja "Park assist service required"... nisam siguran sta to znaci, ali pretpostavljam da su riknuli senzori za rikverc. Pogledam i sve retrovizore i iza mene ne vidim nista, krenem lagano i taman se zaletim na nekih 10 km/h i odjedom tupi udarac, zvuk lomljenja plastike...
Uglavnom, iza mene je neki otocic ogradjen vrlo tankom ogradom iza kojeg je vatrogasni aparat kojeg jos stiti stupic od nekih metar visine. Sve skupa dovoljno nisko i usko da se ne vidi u retrovizorima, ali dovoljno visoko da mi osim branika stuce i gepek...
Aftermath je samljeven branik sa rupom i gepek koji nemrem zatvorit. Zovem gospodina Martin R. s kojim se za 5-6 dana trebam naci u Svedskoj, koji se bavi foliranjem auta, a u slobodno vrijeme i preradama (lik je po struci metal fabricator i ima hrpu znanja o autima). Trebali se naci da slikamo moj stock C70 pored njegovog modificiranog C70.
Sve u svemu, lik mi da popis alata i materijala sta da uzmem u Bauhausu i detaljne slike kako da rastavim cijeli zadnji kraj i sta da iscekicam i poravnam.
2 sata kasnije, gepek se zatvara, mehanizam za krov radi savrseno, prolazim kroz autopraonu, voda ne ulazi u gepek... pitam prometnog murijaka hocu li imat problema i onak mrtav hladan lik pita "zasto, sto je malo ogreban i obljepljen?
Par dana kasnije stizem u Svedsku i nalazim se sa Martinom i njegovim C70:
Sve u svemu, covjek mi spasio roadtrip i uz njegovu pomoc sam izgustao ostalih 5k km na povratku do doma... a na kraju Damir vraca auto u prvobitno stanje:
Branik i gepek sam uzeo sa jednog C70 koji je naprijed bio udaren, sve sam slozio da sjedne savrseno i samo odnjeo Damiru da prelakira. Rijecima nemogu opisati koliko je dobro boju pogodio. Osim toga sto mi badgevi fale, nikad ne bi rekao da je auto bio udaren
Tako da jos jednom hvala na preporuci za njega, stvarno vrhunski odradjuje posao.