View Single Post
Staro 22.11.2022., 10:33   #5828
Taproot7
mag.math.
Moj komp

Taproot7's Avatar

Datum registracije: Dec 2021
ti imas 12gb verziju sto je jos dugovjecnije a raytracing u igrama je prodavanje magle. u profesionalne svrhe raytracing hardware je donio puno i pricali su mi ljudi koji zive od renderiranja i obrada da sa nvidia karticama od druge generacije tojest prvih rtx kartica puno bolje i brze odrade posao dok je to za video igre mamac i nebitna stvar. zato je nvidia ljuta jer ne moze pronaci nacin kako bi onima koji rade na rtx graficikim karticama to koristenje i korist raytracing hardvera naplatili vise tojest probali su nesto kroz quadro sada rtx seriju ali i dalje profici kupe gaming kartice koje isto dobro odrade svoj posao.

probao sam far cry 6 sa i bez raytracinga i jedina stvar koju sam primjetio je pad sličica u sekundi kad je bio ukljuce. tko voli nek izvoli meni nista posebno i bitno nije za igre a kad bude trebao za posao ide nvidia

odinarius ni slucajno davati 5 tisuca kuna za kartice iz rudnika. ocajni rudari misle da su i gameri ocajni pa da ce im platiti te novce. 3600 je super cifra kako je dottore platio tako bi sve rudarke trebale biti cjenjene
Taproot7 je offline   Reply With Quote