Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 21.11.2022., 22:43   #3170
BoTiA
Registered User

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor lord051 Pregled postova
Sta bi bio neki best buy (bluetooth slusalice) za ovu potrebu:

- primarno - da mogu u stanu stavit slusalice (hodat po stanu) i razgovarat a da me sugovornik pristojno cuje,tj da se moze vodit razgovor bez da svako malo moramo ponavljati rijeci ili recenice
- sekundarno - ako mogui sve navedeno vani, na otvorenom (naravno razumijem da na bucnom mjestu necu moci)

Iskreno, do sad sam imao samo jedne XIAOMI buds, prije 2-3 oko 200-300kn su bile, iskreno nisu me odusevile, bilo je iproblema sa spajanje, baterija extra kratka a ni zvuk tj mikrofon nije bio extra.

Sta se preporca za ovo, i koji je iznos realno potreban odvjiti za ovo a da proizvod zadovolji ovo sta sam naveo. Cini se da sam naveo najjednostavniji zahtjev, ali tako i je, to i trebam, i da funkcionirakako treba.

Black Friday ce, mozda bude neki OK deal...

https://www.smartus.hr/1more-comfobu...ign=nabava.net

Ovo ti je super izbor ako te zanimaju tws slušalice sa dobrim mikrofonom, ja ih koristim po cijele dane na sastancima za posao ...također ANC radi super

Pogledaj reviewe i mislim da nema boljih za te novce.
Prodaju se bijele, plave i crne, jedino plava verzija ima ekvilajzer opciju preko mobitela pa obrati pažnju na to ako te zanima...meni su odlične i bez toga
BoTiA je offline   Reply With Quote