Uz osobna iskustva i iskustva ljudi oko sebe, shvatio sam da SVI imaju problema sa lakom, tj. svi novi/noviji auti.
Kad sam ove godine uzimao svog korejca, odma sam platio keramičku zaštitu, nanesli prije preuzimanja auta, tako da od prvog kilometra je s tim vragom na sebi. Tri godine jamstva je na premaz, nadam se da će barem dvije durati.
Imam 2 čvrke, jednu na retrovizoru, i jednu na samom rubu prednje haube, kamen je nekako uspio lupiti u sam rub okomito ... retrovizor je plastičan, ko ga šljivi, rupa je 1mm, a na haubi je samo oštećen lak, temeljna boja i zaštita netaknuti.
Čak znam kad sam to zaradio, na nekih 230km/h+ dok sam čekao da se makne Q3 ispred mene, i frknulo kamenje na koje je naletio, tj. sipina prokleta (bio je četvrti mjesec mislim), da nije bila tolika brzina pretpostavljam da ni tog oštećenja nebi bilo. ( i to je bila škola, to je bio prvi i mislim zadnji put da sam povezao ga preko 200, bila je prilika i teško je bilo odoljeti).
Uz auto se klinci stalno vuku, crtaju po njemu, ostaju tragovi jakni, kopči, pas je skočio na haubu (40 kg gad), nema nikakvih oštećenja na laku. Poslije pranja kao da je nov.