View Single Post
Staro 19.11.2022., 22:43   #278
Feyd
hungry, for a little more

Feyd's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor fle_ki Pregled postova
Pitanje u vezi Troteca, jesti kupovali preko njihove stranice, kako stoje stvari s garancijom, uputstvo (ima li hr), servis je u Hr?
Unaprijed hvala
Ja sam kupio TTK 90 E preko njihove stranice, bio je oko 300 kuna jeftiniji nego kod nas. Došao mi je GLS-om iz Njemačke sa strganom lopaticom koja vrti zrak, jako je bio glasan, bilo je jasno da nešto nije u redu. Snimio video i ispunio formular preko njihove stranice, odgovorili mi za par minuta na google translate hrvatskom da mi šalju na mail povratnu naljepnicu. Isprintao, zalijepio za kutiju, nazvao UPS, htjeli su ovaj put UPS-om, ne GLS-om. Ujutro došao lik iz UPS-a, pokupio, par sati kasnije dolazi obavijest od UPS-a sa trackingom za novi odvlaživač, stigao tri dana kasnije.

Znači GLS je u transportu razvalio potpuno novi odvlaživač, Trotec je o svom trošku pokupio taj i poslao novi.

Sam TTK 90 E radi dobro, izvlači brzo vlagu, ograničen je funkcijama i čupa oko 350W iz zida, stari Sinclair je čupao oko 170. Pretpostavljam da ovaj novi puno brže i odvlaži pa se ugasi, ali kako mi je vlaga u stanu bila oko 80%, ostavio sam ga da radi stalno, odnosno namjestio sam željenu vlagu na 30%.

Zadovoljan, iako da sam malo više istražio, možda sam mogao uzeti i slabiji, mislim da je ovaj možda prejak, glasan je i troši puno struje.
Feyd je offline   Reply With Quote