View Single Post
Staro 19.11.2022., 21:13   #9
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor jp_rv Pregled postova
Na SW su samo kinezi ionako.
Od Albanije do Zambije

Citiraj:
Autor jp_rv Pregled postova
jedino, htio bi dobit novog ispravnog, jer smo već probušili rupe u elementu.
A onda ga mijenjaj, pa stavi zamjenu. Mislim, da sam Lidl temi, nabrojao dva top modela iz tih kuhinjskih. Bas kad sam ih vracao. Najbolji im je bio RDS iz 2019/2020, znam jer sam bas citao komentre sajta koji komentira FM aparaturu svih klasa po zvuku.

Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
ma kakav zemaljski radio više? nekad da jer je glazba bila raznovrsna. danas svi kopija kopije. Preseravanja kakvo imaju hr voditelji " život je lijep, tra la la, pazite ljudi vikend počinje biće gužve..."
Ako ti, ili bilo tko drugi samo trazi playlistu glazbe sa slusanje, to je u redu. Samo nema puno veze sa FM i radijom, kao primarnim nacinom slusanja. To je dnevna kulisa, pasivnog slusanje. Reci da nemas sto slusati, isto je reci da ga ne poznajes. Kako velis "Tralala" radijski Antena i exHrvacic derivati formatiranog oblika radio stanica, preuzeti su preko bare, vode ga menadjeri kojima je vise od pola dnevnog funkcioniranja na mrezi, u foto/insta/fb idiotizmu. Njihova koncepcija je upravo to, napraviti prepoznatljivost sadrzaja, kao dnevna kulisa na radnim mjestima/centrima, gdje se radi slusa u pozadini. Te kroz satna obnavljanja agencijskih vijesti.

Reci da nema nista na radiju, jednako je uci knjizaru ili antikvarijat knjiga, te reci da se nema sto citati. Postujem ako tebe ne zanima kultura, umjetnost, povijest, filozofija... da trazis samo glazbenu kulisu. Ali, nemoj urednike koji i dalje stvaraju program, brkati s Antena i format radio stanicama.

Prije dvije godine, sreo sam jedno TV lice, kompletan je oblikovan u americkim serijama, stajali smo na sprovodu, iznenada preminlog radijskog imena, pa se rugao u drustvu HKR-u (recimo, primjer) misleci da se tamo samo slusaju molitve. A onda mu je bilo neugodno, kad sam mu objasnio, kakvu redakciju ima isti radio, te da zemaljsku informativu, radi urednik koji je prije radio na 101, te koji mu je prije bio kolega. A da imaju govorne emisije i goste, koje nisu dobro dosli na TV dalekovidnicu ili privatne medija. A kako se tek zacudio prijatelj, kad je shvatio da ista stanica ima dugogodisnju metal emisiju, koju vodi - svecenik!

Samo primjer kad se ne slusa, pa se generalizira. Pretpostavljam da nikad nisi upalio HR3? Te, da ne nabrajam dalje, radijske arhive koje rastu svake sekunde. Inace, na PCE-u, imamo mladjeg forumasa, koji je radio u kulturi HR3-a, te jednog HR2, od onih koje znam da su regani.

Jedna od najvecih OT Arhive, a ima ih na stotine iz citavog svijeta, iz svih sfera ljudskog interesa.

.
Visage je offline   Reply With Quote