View Single Post
Staro 19.11.2022., 15:53   #2
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Kolega Jp_rv,

ne znam jel to najrecentniji model, ali to su "informativni" radio aparati, nesto sto ti stoji adaptirano uz element, da ti bude prakticno. Htio sam za more kupiti dva komada za kupaonicu i kuhinju (paljenje na salter) vratio ih isti tjedan. Ako imas racun, mozes ga i dalje reklamirati, pod kategoriju nezodovljstva, ili jednostavno reci da gubi signal ili nesto smisli. Oni ionako rutinski mijenjaju ili rade povrat.

Imas toliko mini linija na Njuskalu, s dobrim tunerima, cak s nekoliko preseta za stanice, na pojedinim modelima. Ljudi ako nemaju USB na uredjaju, ili najnovije stavke, prodaju linije po cijena dvije-tri Pizze.

Kad majka slusa svoju stanicu, glazbu koju voli, pa nek dozivi koji takt, izvan minijaturno i odrezanog zvuka.

S druge stane, kao primarno radijski slusatelj, mogu ti samo reci:

Analogija se ne moze unistiti, adaptivna i prilagodljiva prilici. Zaigras se malo s antenom, spojis se na gromobran od kuce, te na kratkom valu (8-10MHz) s tranzistorom (proizvodnje 1950-2022.) od 10 Jureka, lovis Singapur, Peking, Seul, ili Syssov omljeni Radio Morava, s najnovijim folk singlovima.

Digitalni borgovi, regulacije i ekonomizacije, odite u ....

...
Visage je offline   Reply With Quote