Forumasi, imali koga u temi, da koristi doma neki ozbiljnije elektricno susilo za ruke? Ili u daljnjem opisu, vidi pametniju soluciju
Cim dodje jesen i zima, ako bilo sto radim doma, peru se ruke svako malo. Frotir rucnici mokri za dva dana, stavljaj stalno nove - dosadno
Papirnate rucnika, nema smisla, trebao bi kontigent papira, a ikonako se koristi za kuhinju. Da elektricna susila imaju uzasno ruzne implikacije u higijenskom smislu, posebno u javnim prostorima, toaletima, te da ovisno o odrzavanju, mogu vise sluziti sirenju bakterije, nego cistom susenju ruku - nije ni medicina sramezljiva saznanjem.
Ali noviji se hvale boljom HEPA filtracijom, laksim pristupom za ciscenje, a meni su jednostavno neophodni po zimi. Imam u kuci i stanu, bezvezne noname susilice plasticne, koji su kupljeni (ako postoje?) u ABC interijerima. Ali koncepcijom, unutra su zbilja obicni vertikalni fenovi. Skinuo ih davno i objesio drzace za fenove.
Zanima me nesto sposobno za koristenje ozbiljnije kolicine zraka. Za kuhinju i kupaonicu. Koristi li netko doma, da ima koju pametnu za preporuku.
Ili, postoji li neka ideja, da je nemam u vidu, nekakava elektricna drska, lako cistiva staklena povrsina/grijac, gdje bi se mogli rucnici staviti da za desetak minuta budu suhi?
Na radijatore je lako sad susiti, ali to mi nije higijenski i samo blokiram bezveze. Citam i da postoje higijenske dvojbe oko onih koji direktno cijevi bacaju zrak na ruke, te onih kakve neki trgovacki lanci koriste u sanitarnim prostorijama, gdje doslovni guras ruke u puhalicu, kao, "toster" susillo.
Dyson se hvali higijenicarem, vrlo zahvalnih gabarita za kucu. Samo, uvlacenje me malo odbija. A opet puhaci klasicni, ozbiljniji su poput haube za trajnu frizuru, malo prevec mjesta zauzimaju. No kostaju skoro kao 8 komada klasicnih za kafice/ducane/javne prostore.
Hvala
.