Vjerojatno ti je ista situacija ko i meni što je bila, plaćen je priključak bio na 3x25, a oni su meni došli i stavili 1x20(il25) i ja sam se spremio platit 20kkn da mi pojačaju struju i naravno da moraš imat nekog u HEPu koji ce ti imat volje prokopat papire.
Ispalo je da je meni kupljeno i placeno 3x25A kad se gradila kuca, ali u jednom trenutku je došao HEP i tutnio to na jedan limitator, sa opravdanjem manja ce potrosnja bit, howyesno, i tako zapisano u sistem. I onda kumovi rodjaci prike pajde odu u potragu za papirima i nađu da je moj prikljucak službeno 3x25, došao tehničar stavio 3 limitatora od 25, platio sve skupa 43 kune to zadovoljstvo
Tako da vjerojatno ti(vlasnik) imate pravo na jaci limitator, ali treba trazit. Isto tako limitator je nenormalno trom, moj jedan od 25A(5,75kw) je radio na nesto ispod 8kw preko pola sata.
Ovisi o karakteristici tvog modela ali na 1.1x struje ti prakticki nece ni iskocit i do 1.4x ja mislim da mu treba dosta dugo, dok na 1.5x struje brze okida(par minuta) a na 2x je instant, tako je što sam ja našao neku karakteristiku i testirao sa svojim + shelly