View Single Post
Staro 16.11.2022., 08:47   #1205
DoxyTheCroat
Premium
Moj komp
 
DoxyTheCroat's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2019
Lokacija: Ivanić Grad
Postovi: 340
Citiraj:
Autor vlatko27 Pregled postova
Znači Ragnarok combat je ogroman downgrade. Igram na Give No Mercy. "veteran" sam ovih igri, prešao sve GOW, DMC, Souls igre, itd. Imam iskustva i skilla ali kad je grupica addova duplo veći problem za proći nego jebeni boss, postoji problem. U Souls igrama barem možeš izolirati protivnika, malo izravnati ratno polje, u ovom kaosu ne možeš. Pol enemya ima melee napade, range napade, "skočit ću 30m odjednom tebi u facu" napade, ostavit ću poison ili bombu na podu napape, stun lock napade, sve odjednom. Ko da su moveset od Valkyra dali običnim addovima. Addovi su duplo su brži i okretniji od Kratosa. Pogotovo oni gušteri i elf samuraji ili šta. Uvijek kad umrem neposredno prije smrti čuješ behind you, kad ono gušter na zidu visi i baca bombe Sve to kad ukombiniraš sa kamerom i lock-on sistemom, užasno je frustrirajuće.

Oni charge napadi su totalno besmisleni jer nemaš ti vremena držati trokut 2 sekunde jer će te netko lupiti. Svaki attack combo ti lako sjebu, flow combata je užasno naporan. Pol encountera u stvari idem na Parry i stun damage. Sve ostalo je nikakav DPS.

I quick turn promjena je jako loša, isto kao i Axe recall. Prije bi zvekuo charged R2, zaletio se sa blades, odradio combo, stisnuo trokut dobio sjekiru nazad u ruke koja bi napravila slam automatski, povezao to u runic itd. Ovdje nema takvog flow-a i smooth combata.

Sad sam u onoj pustinji, baš sporo i detaljno igram, želim uživati u jednoj od najdražih igri ali čini mi se da ne uživam...vratit ću na balance i na bossu prebaciti na jaču težinu jer bossovi su mi stvarno bili fer, čak i prelaki. Možda se to malo popravi kad se otključa sve ali ne znam, previše je tu minusa.

Imate vi slične dojmove?
Kao Souls igraču mogu ti reći samo jednu...kakav downgrade... GIT GUD SCRUB
DoxyTheCroat je offline   Reply With Quote