View Single Post
Staro 15.11.2022., 17:50   #13
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Dajte, molim lijepo, ako vam nije tesko, ubuduce, akrkade koje navodite, prosetajte kroz poveznicu: arkadni muzej

Tako da odmah vidimo sliku masine i opis.

Citiraj:
Autor D00D Pregled postova
Drugi veci centar je bio kod Tuskanca kao sto je Visage spomenuo. Puno kabineta, specificno se sjecam Final Fight, Insector X i neke Atari igre s roniocima kojoj cu morat otkrit ime.
Vrlo zanimljivo, stosta si nabrojao. Jel se sjecas mozda famozne video svemirska pucacine, nalik Penetratoru kojeg sam prije naveo, koja je bila u Lunapraku, danasnjeg Sheratona?

Citiraj:
Autor D00D Pregled postova
Malo mjesto na pocetku Bosanske ulice iznad Ilice je imalo podmornicu sa specijalnim kontrolama ali ne Periscope nego Battle Shark. Uz to i Snow Bros.
Zanimljivo, nije spomenuta s Krka, ali mozda smo blize. Eh, da podsjetio me kolega iz Malinske, podmornica koju sam spomenuo u kojoj sjedis, nalazila se u prostoru za igre izmedju Hotela Jadran i Rivica restorana u Njivicama, na Krku. Mozda netko kasnije prepozna prostor, pa ponudi koju informaciju vise. Sad kad se sjetim, kako je Haludovo hotel u Malinskoj, imao kuglane, bilijar, tenis, mini golf. Vrlo moguce da je imao i pokoju arkadu. Jer taj hotel je cak u 80-tima imao vlastitu kino projekcijsku prostoriju.

Citiraj:
Autor Pomo Pregled postova
Ghosts'n'goblins
Nisam znao da su GnG postojali na arkadi. Bas bih volio imati tu masinu.

Samo, jel pricamo izgledom o istoj ZX/C64/CPC igri s videa?.

.
Visage je offline   Reply With Quote