Citiraj:
Autor MIK
Meni ni iz džepa ni u džep al kad vidim ovakve kometare stvarno mi nije jasno kaj sad nevalja??? Očito da je greška a ne lažno oglašavanje.
Ekipa dobila top laptope za kikiriki. Govoriš o nekom natezanju??? kakvom natezanju? dva maila i stvar riješena. Pročitaj kaj su natezanja po par tjedana il mjeseci.
Danas je hvala očito skupolja od lapa za 12k.
|
Dva maila??! Prosječnom kupcu se neda odgovoriti niti na jedan i odmah bi ignorirao onaj prvi da više nemaju navedeni laptop.
Citiraj:
Autor MIK
Bilo bi korektno dati im 5 zvjezdica na google uz dobar komentar.
|
To je, po meni, jedva za pozitivni review, a kamoli 5-star.
Je za "pohvalu", ali kakav krvavi 5star review kad gledaju kako čim prije i čim bolje zahebat kupca. Hej, nudili su ljudima "kupon 10%", a čitajuću temu vidim da je netko i uzeo taj kupon kad je bio zajeb sa slušalicama.
Ne žalim ih niti malo. Pogotvo kad znam kakve gluposti rade inače s laptopima i dosta ekipe koja mi donese laptop za Windows instalaciju pa pitam gdje su uzeli. Kaže mall.hr i automatski mi veli da je bio, štajzanam, 5000kn ali na 45% popusta. A laptop blago rečeno šrot. Procesor najmanje dvije generacije star npr. Ryzen 3000 ili neki stariji Intel. U ponudi imaju super laptope koji su za sličnu cijenu (možda max. 100-200kn više), ali nisu na "akciji" i onda ljudi koji nemaju iskutva misle da je onaj s 5000kn + popust bolji od onog bez popusta za istu cijenu.