View Single Post
Staro 14.11.2022., 17:53   #43358
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Prave snimke tek slijede, kad bude suncano i kad bude sareno a ne sve u zemljanim tonovima i bez sunca, i po mogucnosti sa visina iznad 2k m
Samo treba ici u ozbiljna brda i maknuti se sa Sljemena.

Ukljucio se i ja u discord...na prvu mi djeluje konfuzno, moram proci fazu privikavanja i malo popratiti kako to funkcionira pa da vidimo.

Sto se tice GoProa, jako dobra igracka, napredak u odnosu na staru Osmo Action mi je i veci nego sto sam ocekivao, i slazem se glede baterije - bas sam komentirao ekipi kako mi se cini da se nekako brzo prazni - tu bi mogli poraditi u buducnosti. Dvije koje se dobiju u prosirenom paketu ce biti sasvim dovoljne i to je to.
Iako sam se prvotno nabrijao bas na novu DJI, nije mi ni najmanje zao sto sam na kraju udomio GoPro 11 black.

Posto sam ove godine slabo turirao iz raznoraznih razloga, sve se urotilo protiv bicikla a onda i mene , tako da od iduce sezone puno ocekujem, a sav potrosan i rezervan materijal i dijelovi su vec u garazi, a oni koji nisu stizu iduci tjedan

Da, jedini minus zasad dajem bateriji. Iako je nisam jos istestirao do kraja kak se spada, ali baterija bi mogla biti bolja. Rekao bih da je cak imati dvije must have.

Sto se tice discorda ufurat ces se, skupio sam skoro 400tinjak ljudi u prvih par dana. Samo da kompletno zazivi i bit ce super. Neki dan ih se 10ak naslo za voznju, tako da. Bude to dobro
devaa je offline   Reply With Quote