'
Neke stvari su pomak i pozdravljam ih. Hvala bogu URL-iranje vise nije dezurna bolest.
Ali pa gdje je na forumu opcija da te se ne vidi da si online?
Zelim PM Box normalnih gabarita, ovako ce mi biti zatrpan ako sam "vidjen"
Gdje je elegantni text/url format....pa zar cu rucno pisati svaki put
Nove Teme su bile bas simpa sa desne strane a sad su gore poput neke djidjimidji funkcije.
Ovo me malo podsjeca na Plavi Oglasnik (novine) a poznato je sto pola HR misli o njihovoj promjeni. Nije tajna da imaju svega 400 platisa (ako i toliko) online citaca.
Stari izgled je bio izvrstan , jednostavan i bas se izdvajao od drugih foruma. Funkcionalna jednostavnost. Sad je previse sablonski , previse preuzeto, nema potpisa PCE-a na koji sam navikao.
Kad vam meridijanski putnik kaze da mu je dosta TV-Guide poliglotiranja i kad svoju najdrazu stanicu 101 pocne napadati zbog svrsavanja na MTV poligolotinju termina onda znajte da ne pretjerujem. Malo vise HR lingue. Ma valjda sam umoran pa pisem sto pisem, ali imam dojam da ovo nisu komentari privikavanja vec da ovo nema toplinu prijasnjeg izgleda. Nikad vise, nikad vise.
A bas neki dan htjedoh dati konstruktivne ideje za neke stvari koje nema niti jedan forum a lako biste ih mogli uvesti, ali kao da sam nekom nepoznatom forumu?
Zelim, trazim, molim, ocekujem, barem opciju starog kucnog PCE skina, pa tko voli nek uziva u novom , ali ja bi rado zelio stari.