View Single Post
Staro 14.11.2022., 12:22   #2224
RimtuTiTuki
Premium
Moj komp

RimtuTiTuki's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Ja sam prije nekih 8-9 dana napokon upogonio moj tripple monitor setup sa tri LG monitora (nakon 15 godina raznih DELLova)

LG 28" DualUP + LG 32" 880UN + LG 28" DualUP

Slika jako dobra na svva tri, da s ei ustelati da su boje i kontrast 99% iste na prelazima. Komande/upravljanje super lako/jednostavno, dizaj monitra sasvim dobar sa tankim bezelima.

Jeidno jos se privikavam jer je desktop ogorman, stalci/ruke su odlicni, mozes se podesit svakakve pozicije.

Ali jos uvijek bi volio da je centralni 5K umjesto 4K rezolucije i jedno 35" ali dok ne naprave takav bit ce i taj 4K ok .

Ali jedno je sigurno , windows scaling (win10 pro) je banana a neizvedivo je korisiti monitore na nativnim rezama u tim dijagonalama-rezolucijama, tekst je presitan tako da sam za sad na 125% ali ima programa koji odbijaju suradnju tj. nemaju scaling opcije pa je text losiji na njima (recimo OpenOffice). Imam cak jednu situaicju gdje kad prevucem program na pola izmedju centralnog i bilo kojeg bocnog monitora text/buttoni na GUIu scalira na manje-vece tj. scaling radi samo na jednom monitoru (onom koji je podesen za default/main), ocitio developer nije imao/probao multi screen kad je kodiroa tu opciju .
Može slika kako to izgleda?

Ja se već neko vrijeme lomim šta uzeti, a ovo mi zvuči zanimljivo...

Za sada najviše razmišljam o U4919DW Dell-u