Citiraj:
Autor Mommistake
Parndorf, ispod očekivanja...
Isto kao i Village u Njemačkoj i Palmanova.
Prije 5-6 godina sam dolazio doma s punim autom i desecima vrećicama, zadnjih par godina ništa. Sve jasno, ali meni 10-20% poputa na traperice nije Outlet
U Pandorfu bio prije nekih 3-4 mjeseca kada smo bili u Bratislavi, uzela žena sunčane naočale i to je to.
Ne znam kako je prije bilo, ali eto, za mene to više nije nešto gde se isplati ići ciljano u shoping. Usput, da, pa ako se naleti, naleti...
|
Prije je bio show, znači 2012 kad sam prvi put išao tamo nakrcali smo veliki Passat karavan do vrha sa vrećicama, jedva se vidjelo voziti, i još smo na hrvatskoj carini mrtvi hladni rekli da nemamo ništa za prijaviti

Otprilike mi se čini da su od 2012 godine cijene svega otišle gore x 2 ili 3, a kvaliteta pala dolje za istu količinu.
Ja sam par zadnjih puta otišao do tamo, kupio dva noža, lindt čokolade i to je otprilike to. Do 2018 smo se vraćali sa punim Tiguanom nakrcanim do vrha.
Bacite pogled na best secret, yoox ili mytheresa , povrat naručenog besplatan, a cijene skroz ok.
Nego na temu Praga, planiramo ja i kum avionom tamo negdje u trećem mjesecu iz Zadra do Praga.
Gledam cijene hotela sa 4* ili 5*, prosječna ocjena na bookingu po 8,5 i na više, cijena noćenja 600-700 kuna pa na više.ž
lokacija Prag 1.
jel ima neka kvaka ili ?