Citiraj:
Autor fanATIk
Prednja svjetla, bočna silueta, što veliš čisto i elegantno. No zadnja svjetla su mi totalni flop.
|
A dobro, odozada malo US/Nippon preslikavanje, nije da oduzima dah, ali i dalje gledajuci cjelinu, sve je decentno, smireno.
Citiraj:
Autor Exomaniac
Prednja svjetla su mi baš loša. Tako sitna i mala, nikak mi to nije dobro. Kao i na CX-30 gdje su svjetla skoro pa dvije linije samo, nikako mi se ne sviđa taj trend manjih prednjih lampi.
|
U furci VR CG designa koji je u Japanu dosta aktualan. Honda ce cak i hvali da je nadolazeci prologue kompletno VR realiziran. Da vuce detalje s Mazde, jer to im je trenutni ideal, ali nije lose za vrijeme i ponudu. Pa smjer je vec pokazan i prije nego je Honda e bio koncept.
I opel fura trenutno slicno. Neka, da se malo odmakne svijet od kamionskih grilova i predimenzioniranih maski.
Zato je jos pohvalnije za Accord, kao da je nakon rukom realzirane skice, tim ljudi i dalje nekakvu fizicku maketu oblikovao, promatrao, te odlucio kako ce izgledato. Nije "savrsen" sto ubija vecinu danasnjih karoserija.
Jos ako se uzme vodja tima Jiro Ikeda koji je najstariji, vecina koji sudjeluje u eksterijeru jedva ulazi u 30-te po starosti. Sang-Hyuk Ahn u licu izgleda tako mlado, kao da se regao prije pola sata na PCE i kupio prvu gamjersku masinu
Pa mi je bas tu super da su zauzeli takav smjer dizajna, ljudi koji nisi veterani u smislu godina.